Ana Sayfa / İlginç / Survivor Yusuf Karakaya neci, yaşı

Survivor Yusuf Karakaya neci, yaşı

Yusuf Karakaya ne iş yapıyor., sporu ve kimdiri merak ediliyor. 2019 Survivor şampiyonu Yusuf Karakaya olabilir mi sorusu. Survivor kadrosunda yer alan Yusuf Karakaya merak edilen yarışmacılardan. Kick boksçu kimliği ile dikkat çeken Yusuf Karakaya; “Yaptığım en iyi işi yapmaya, savaşmaya gidiyorum” diyor. Peki Yusuf Karakaya kimdir, nereli?

Survivor Yusuf Karakaya kaç doğumlu, neci, eğitimi mesleği ve kimdiri soruluyor. Ekranlarında fenomen yarışması Survivor 2019’un başlamasına kısa bir süre kala yarışmacılar merak ediliyor. Geçtiğimiz günlerde Survivor Türkiye Yunanistan mücadelesinde yer alacak isimler Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Türkiye takımında yer alan 12 isimden biri olan Yusuf Karakaya, şampiyonluk mücadelesi verecek. Peki Yusuf Karakaya kimdir? Nereli ve kaç yaşında?

SURVİVOR YUSUF KARAKAYA KİMDİR?

Elazığ’dan katılan Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmacısı 24 yaşındaki Yusuf Karakaya profesyonel kick boksçu. 14 yaşından beri sporla uğraşıyor, uluslararası ve Türkiye geneli amatör başarıları var.

YUSUF KARAKAYA SAVAŞÇI BİR RUH

Yusuf Karakaya’nın Survivor sloganıysa şu: Yaptığım en iyi işi yapmaya, savaşmaya gidiyorum.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting