Ana Sayfa / Kime Ait / Arda Turan kendi ipini çekti

Arda Turan kendi ipini çekti

Arda Turan milli takımı bıraktı. A Milli futbol takımı Arda Turan’dan kurtuldu. A Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldıran ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kamptan gönderilen Arda Turan, düzenlediği basın toplantısında Milli Takım kariyerini sonlandırdığını açıkladı.

Arda turan, Türk Milli Takımı’nı bıraktı. Türkiye’nin Kosova ile oynayacağı maç öncesi Arda Turan’ın Bilal Meşe’ye Milli Takım uçağında saldırması gündeme oturdu.

Makedonya ile oynanan hazırlık maçının ardından dönüş yolunda yaşanan olay sonrası Arda Turan, Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakıldı. Büyük tepki çeken saldırı sonrası Arda Turan, basının karşısına çıkma kararı aldı.
Arda Turan, “Öncelikle yaşanan olaylar çok üzücü. Pişman değilim, kuş gibi hissediyorum. Hayatım boyunca bana söylenenleri ve yapılanları hiç unutmadım. Hayatta bir şey yapıyorsanız bunun bedelini ödersiniz. Hayatım boyunca iyi futbolcu olmak için uğraşmadım onurlu ve iyi adam olmak için uğraştım. İmzaları değiştirilmiş haberleri yaptıklarını biliyorum. Hangisini görürsem aynı tepkiyi ve siniri göstereceğim. Her şeyin bedelini ödemeye hazırım. Ve de Milli Takım kariyerimi burada bitiriyorum” dedi.

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting