Ana Sayfa / Manşet / Arda’dan Jesus’a el hareketi

Arda’dan Jesus’a el hareketi

Arda Güler sürekli kendisine bağıran Jesus’a el işareti yaparak sesini kes atık dedi.Fenerbahçe-Trabzonspor maçında Arda Güler ve Jorge Jesus arasında tansiyon yükseldi. Arda’ya hararetli şekilde uyarıda bulunan ve kulübe yedekleri ısındıran Jesus, hiç beklemediği bir tepki aldı. Arda, Jesus’a elini kaldırıp sert bir söz söyledi. Portekizli hoca olduğu yerde kaldı.

Jeorge Jesus’ae Arda Güler hareketi. Fenerbahçe’de Arda Güler, Jesus’a daha fazla dayanamadı el hareketi yaparak sesini kes artık bağırıp durma hocalığını yap dedi adeta.  Spqor Toto Süper Lig’in 34. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler’de sahanın yıldızı olan Arda Güler Teknik Direktör Jorge Jesus’la tartışma yaşadı.

Maç değil bu konuşuluyor! Arda Güler, kendisine kızan Jorge Jesus'u fena bozdu

SABIR TAŞI ÇATLADI

58. dakikada Arda Güler’e kızan Portekizli hoca, hiç beklemediği bir tepki aldı. Portekizli hocasına elini kaldırıp tersleyen Arda, sert bir söz savurdu. Jesus, Arda’nın tepkileri sonrası olduğu yerde kaldı. Kulübede yedekleri ısındıran Jesus, değişikliklerden vazgeçti.

Maç değil bu konuşuluyor! Arda Güler, kendisine kızan Jorge Jesus'u fena bozdu

TARAFTAR HAK VERDİ

Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medyada bu tartışmada Arda Güler’e destek verdi. İyi oynadığı dönemlerde şans bulamayan ve genellikle maçtan erken alınan Arda’nın bir patlama yaşadığı şeklinde yorumlar yazıldı.

Maç değil bu konuşuluyor! Arda Güler, kendisine kızan Jorge Jesus'u fena bozdu

İlginizi Çekebilir

Emekliye Temmuz’da yüzde 25 zam

Temmuz 2024 emekli zammı yüzde 25 olacak. Emekliye zam temmuzda yüzde kaç yapılacak belli oldu. …

Sınırsız Hosting