Ana Sayfa / Spor / At yarışları 18 Şubat başlıyor

At yarışları 18 Şubat başlıyor

At yarışları 18 Şubat başlıyor TJK açıkladı. Türkiye Jokey Kulübü deprem nedeniyle durdurulan at yarışlarının 18 Şubat günü başlayacağını açıkladı. Türkiye Jokey Kulübü, ülkemizde yaşanan deprem felaketi nedeniyle iptal edilen at yarışlarının 18 Şubat 2023 tarihinde yeniden başlayacağını açıkladı.

18 Şubat at yarışları başlıyor, at yarışı severler ganyan bayilerine akın edecek. TJK at yarışlarının başlama tarihini açıkladı. Kahramanmaraşlı merkezli 7,7 şiddetindeki deprem nedeniyle ağır kayıplar veren ülkemizde spor etkinlikleri ikinci bir duyuruya kadar süresiz olarak durdurulmuştu. İptal edilen yurt içi at yarışlarının başlama tarihi belli oldu.

Deprem felaketi nedeniyle iptal edilen at yarışlarının başlama tarihi belli oldu

“18 ŞUBAT GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR”

TJK’dan yapılan açıklamada, “6 Şubat 2023 Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ilimizi etkileyen deprem felaketi nedeniyle ikinci bir duyuruya kadar iptal edilen yurt içi at yarışları, T.C. Tarım ve Orman Bakanlığı Yüksek Komiserler Kurulu kararı ile 18 Şubat 2023 Cumartesi günü yeniden başlayacaktır. Bu doğrultuda, 18 Şubat 2023 Cumartesi günü gerçekleştirilecek yarışların deklareleri, 16 Şubat 2023 Perşembe günü yapılacaktır” ifadeleri kullanıldı.

İlginizi Çekebilir

Hollanda’da Toprak Razgatlıoğlu zafer kazandı

Ünlü motosiklet yarışçısı Toprak Razgatlıoğlu, Hollanda’da zafere uzandı. ROKiT BMW takımının yıldız pilotu Toprak Razgatlıoğlu, …

Sınırsız Hosting