Ana Sayfa / Kadınca / Atlet ve gömlekteki sarı leke (ter) çıkarma yolu
TER LEKE

Atlet ve gömlekteki sarı leke (ter) çıkarma yolu

Yaz geldi gömlek ve atletlerde ter lekesi yine sorun oluyor. Sevim B. (38) İstanbul’dan soru göndermiş, “Özellikle atletlerin koltuk altı ve gömleklerin koltuk altlarında oluşan sarı lekeleri yani ter lekelerini nasıl çıkarabilirim, kolay yolu var mı? Giysilerdeki ter lekesi kötü görünüyor sarı leke olarak hemen göze batıyor. Lütfen bu konuda bana yardımcı olun” diye. 

Atletlerdeki sarı leke can sıkar, kötü görünür. Bu günlerde özelikle gömleklerimizin ve atletlerimizin koltuk altlarındaki bölümde oluşan ter lekesi bizi çok rahatsız eder. Biz de ter lekesini en kolay çıkarma yolunu sizler için derledik.Giysilerinizin koltuk altında oluşan sarı ter lekelerini ortadan kaldıracak kesin çözüm.

SARI LEKE KESİN ÇIKARAN YÖNTEM
Yaz aylarının yaklaşmasıyla bunaltıcı sıcaklar kapıya dayandı. Sıcak havalarda terlemenin neden olduğu koltuk altı izleri gömlek ve bluzlarda kötü bir görüntüye neden olabiliyor. Ne kadar yıkansa da çıkmayan bu lekeler hemen herkesin şikayet ettiği durumlardan biri. Aslında kıyafetlerinize yerleşen bu sarı lekelerden kurtulmanızın pratik bir yolu var. Nasıl mı? İşte cevabı;
Limon suyu, tuz ve kabartma tozunu bir kapta karıştırın ve diş fırçası yardımıyla giysinizde ter lekesi olan kısımları fırçalayın. Ter lekesi gittiğinde çamaşır makinesine atarak yıkabilir ve lekelerden tamamen kurtulabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting