Ana Sayfa / Kadınca / atv 2 Mayıs yayın akışı (Müge Anlı yeni bölüm)
MÜGE ANLI ATV

atv 2 Mayıs yayın akışı (Müge Anlı yeni bölüm)

Müge Anlı 2 Mayıs salı bölümü ve son bölümü. 2 Mayıs atv yayın akışına göre Müge Anlı’nın programı. 1 Mayıs Müge Anlı’nnı programında yaşananlar ve merak edilenleri sizler için bulduk. 

atv yayın akışı 2 Mayıs salı ve 1 Mayıs atv Müge Anlı son bölüm yaşananlar. atv canlı yayını 2 Mayıs merak ediliyor. Müge Anlı, Fatma Demir’in katilini bulabilecek mi, katil kim çıkacak sorusu.

MÜGE ANLI 1 MAYIS PROGRAMI

Atv’nin en çok izlenen programı Müge Anlı 1 Mayıs Yeni Bölüm 1834.Son Bölüm Atv Canlı Yayın Fatma Demir Hakkında Şok Gelişme Kayıp Olrak aranan Emre ile Mercan Bulundumu?Fatma Demir Cinayetinde Neler Yaşandı?Müge Anlı 1 Mayıs Yeni Bölüm 1834.Son Bölüm Atv Canlı Yayın
Atv’nin en çok izlenen programı Müge Anlı 1 Mayıs Yeni Bölümde Farma Demirin Katili kim Nejla ile Hidayet bey neyi gizliyorlar. Müge Anlı yeni bölümde Nejla ile Hadiyet hakkında neler söyledi.Diğer yandan Türkiyenin dört bir yanına müge anlı tekerlekli sandalye göndermeye devam ediyor. Bugün yine 30 tane tekerlekli sandalye sahiplerine ulaştı.14 yaşındaki mercan Gündaş İzmirde katbolmuş öte yandan 17 yaşındaki Emre Çoşkun kayıp olarak aranıyor. Müge Anlı 14 Yaşındaki mercan ile 17 Yaşındaki Emre hakkında hangi bilgilere ulaştı.

EMRE MERCAN KAÇTIMI KAÇIRILDIMI?

14 Yaşındaki Mercan ile 17 Yaşındaki Emre İzmir Torbalı ilçesinde 20 Nisandan bu yana kayıp olarak aranıyorlar. Anneleri kayıp çocukları hakkında neler söyledi. Peki iki çocuk katçımı kaçırıldımı?iki küçük çocuk hakkında hangi bilgilere ulaşaıldı. Aileleri canlı yayında gözyaşlarına boğulurken kayıp çocuklar hakkında herhangi bir biklgiye henüz ulaşılamadı.

ENGELLİ MEHMET KARAGÖZ BULUNDU:

Engelli Mehmet karagöz birkaç kişi tarafından zorla kaçırılmıştı. Bugün bulunan Engelli Mehmet karagöz ailesine teslim edildi. Peki Mehmet Karagözü neden ve kim kaçırdı. Mehmet karagöz ifadesinde neler söyledi. Peki Mehmet Karagöz’ü kim neden kaçırdı.

TARÇIN BULUNDUMU?

5 Nisandan bu yana kayıp olarak aranan Tarçını kim kaçırdı. Sahibi canlı yayında tarçına ait hangi bilgilere ulaştı. Peki Tarçını kimler kaçırdı. Müge Anlı katıp olarak aranan Tarçını kaçıranlar ortaya çıktımı?Müge Anlı Kayıp Tarçın hakkında neler söyledi.
FATMA DEMİRİN KATİLİ KİM:

Günlerdir Kördüğüme dönene Fatma Demir Cinayetinde sürpriz gelişmeler canlı yayına bağlanan Sürpriz tanık Nejla ile Hidayet hakkında neler söyledi.iyice köşeye sıkışan Nejla ile Hidayet hakkında neler öğrenildi.Eski köy Muhtarı Yaşar Şahin olay günüyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yaşar Şahin yaptığı açıklamada Gelinleri Fatma demiri öldürmüş şeklinde açıklamalarda bulundu. Müge Anlı 1 Mayıs yeni bölüm Atv Canlı Yayın

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting