Ana Sayfa / Yaşam / Avni Yıldırım maçı 18 Şubat 2017 (TV 8,5)
BOKSÖR AVNİ YILDIRIM KİMDİR

Avni Yıldırım maçı 18 Şubat 2017 (TV 8,5)

Milli Boksör Avni Yıldırım’ın Cumartesi günü 18 Şubat 2017 boks maçının canlı yayını ve TV 8,5 yayın akışı. Avni yıldırım aslen nereli, kaç doğumlu ve kimdir bilgileri.Boksör Avni yıldırım dereceleri ve kemerleri. Boksör Avni Yıldırım’a destek veren ünlüler ve paylaşımları.

Boksör Avni Yıldırım 18 Şubat Cumartesi günü maça çıkıyor. Milli boksör Avni Yıldırım’a ‘Milano Boks Gecesi’ öncesi Arda Turan, Şahan Gökbakar, Kerem Bürsin, Gürkan Uygun ve Mesut Özil gibi isimler destek mesajı gönderdi.
Milli futbolcu Arda Turan Barcelona’dan gönderdiği video mesajda şu sözleri dile getirdi: “Avni Yıldırım, merhabalar. Barcelona’dan çok selamlar. Sana güveniyoruz, destekliyoruz, duacınız. Başarılar Allah yardımcın olsun. Kazanacaksın Avni”

Mesut Özil: “Selam Avni Yıldırım kardeşim. İnşallah kazanırsın. Destekliyoruz, bütün Türkiye destekliyor seni. Allah yardımcın olsun.”

TV8,5 BOKS MAÇI AVNİ YILDIRIM CANLI YAYINI

Boksör Avni Yıldırım’ın Milano’daki boks maçını TV 8,5 yayınlayacak cumartesi günü. Şahan Gökbakar: “Evet Avniciğim. Sana sevgilerimi ve selamlarımı iletiyorum. “Abi nerdesin” diceksin. Mantıcıdayım. Boksu bıraktıktan sonra kendimi hamurişine verdim Avni. Seni tek tabanca olduğun ilk dönemlerden beri tanıyorum. Şu an etrafın kalabalık ama hala aynı Avni’sin. Aynı yürekli mert delikanlısın. Kendini hiç bozmadın, bozacağını da düşünmüyorum. Yolun açık olsun. Yüreğindeki vatan sevgisiyle bütün kemerlerin en değerlilerini beline takacağını düşünüyorum. Başarılarının devamını diliyorum kardeşim.”

Kerem Bursin ile Gürkan Uygun ise başrollerinde rol aldıkları Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin setinden Yıldırım’a mesaj gönderdi: “Yanında değiliz ama seninleyiz.”

Aslen Sivaslı olan 25 yaşındaki Yıldırım, 18 Şubat Cumartesi günü Aliaksandr Sushchyts ile mücadele edecek. Mücadele TV8,5 ekranlarında yayınlanacak.

Yıldırım’a önceki mücadelelerinde de aralarında Oktay Kaynarca gibi isimlerin de olduğu birçok ünlü isim destek olmuştu.
BOKSÖR AVNİ YILDIRIM ASLEN NERELİ, YAŞI VE GERÇEK İŞİ
Ülkemizi profesyonel boksta başarıyla temsil etmektedir.
Avni Yıldırım, 5 Ağustos 1991 tarihinde Sivas’da doğmuştur. 182 cm. boyunda ve 80 kilo olan Avni Yıldırım, İstanbul’da yaşamaktadır. Lakabı Bay Robot’dur. Avni Yıldırım’ın menajeri Ahmet Öner’dir.
2005 yılında boks yapmaya başladı. Hafif ağır sıklette boks yapmaktadır. Şubat 2015 ayında George Beroshvili ile Antalya’da çıktığı üçüncü maçında Dünya Boks Federasyonu’nun (WBC) Gençlik Kıtalararası Kemeri olan ilk kemerini aldı. Ağustos 2015 ayında, Miami’de çıktığı de 6. maçında Glen Johnson’ı yenerek Dünya Boks Federasyonu’nun (WBC) Gümüş Büyükler Kıtalararası Kemerini kazandı.
Avni Yıldırım profesyonel boks kariyerindeki 13’üncü maçını 27 Ağustos 2016 tarihinde Almanya’nın başkenti Berlin’de efsane eski Dünya Şampiyonu Aaron Pryror’un oğlu Aaron Pryror JR ile yaptı. Avni Yıldırım Maçı 10 round sonunda sayı ile kazandı.
Avni Yıldırım, 14. Maçı olan; 5 Kasım 2016 tarihinde Almanya’nın Münih kentinde Kanadalı Schiller Hyppolite karşısında WBC Süper Orta Siklet Gümüş Kemer ünvan maçına çıktı. Rakibini 3. rauntta teknik nakavtla mağlup ederek hem WBC uluslararası gümüş kemeri ele geçirdi hem de 2017 yılında dünya şampiyonluk maçına çıkma hakkını elde etti. Aynı zamanda namağlup ünvanını sürdürdü.
Avni Yıldırım, bundan önce yapmış olduğu 13 maçını da kazanırken rakibi Kanadalı Schiller Hyppolite ise yapmış olduğu 22 maçın sadece birini kaybetmiştir
.avni table, .avni th, .avni td{ border: 1px solid black; text-align: left; padding:2px; } .avni p { text-align:left; }
Maç
Maç Sonucu
Tarih
Rakibin adı
Maçın yapıldığı yer
1
1-0
22.Mar.14
Davit Ribakoni
Atatürk Spor Salonu, Tekirdağ , Türkiye
2
2-0
14.Şub.15
Aleksandar Jankovic
Adnan Spor, Adana , Türkiye
3
3-0
27._ub.15
Giorgi Beroshvili
Gloria Sports Arena, Antalya , Türkiye
4
4-0
30.Nis.15
Giorgi Aduashvili
Arena Boxgym, Düsseldorf , Almanya
5
5-0
16.Haz.15
Steve Kroekel
Arena Boxgym, Düsseldorf , Almanya
6
6-0
15.Ağu.15
Glen Johnson
Mana Studios, Miami , Florida ,ABD
7
7-0
11.Eki.15
Bernard Donfack
Spor Halle, Herne, Almanya
8
8-0
18.Ara.15
Janne Forsman
Ratingen , Almanya
9
9-0
26.Şub.16
Walter Gabriel Sequeira
Stadthalle, Offenbach, Hessen , Almanya
10
10-0
06.May.16
Jackson Junior
Huxleys, Kreuzberg , Berlin , Almanya
11
11-0
23.May.16
Zoltan Sera
Petko’s Gym, Dachau , Bayern , Almanya
12
12-0
23.Tem.16
Timur Nikarkhoev
Iron spor salonu, Schmargendorf, Berlin , Almanya
13
13-0
27.Ağu.16
Aaron Pryor Jr
Huxleys, Kreuzberg , Berlin , Almanya
14
14-0
05.Kas.16
Schiller Hyppolite
Ballhaus Forum, Münih , Bayern , Almanya

İlginizi Çekebilir

Hasan Kılıç öldü (İsmailağa Cemaat lideri)

İsmailağa tarikatı lideri Hasan Kılıç 94 yaşında öldü. ismailağa cemaatinin başına kim geçecek Cübbeli Ahmet’in …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting