Ana Sayfa / Kadınca / Ayşe Ersayın nereli, neci ve kim?
AYŞE ERSAYIN ASLEN NERELİ

Ayşe Ersayın nereli, neci ve kim?

Yapımcı ve yönetmen Ayşe Ersayın aslen nereli, kaç yaşında ve kimdir bilgileri. Ajda Pekkan’ın evinde kalp krizinden ölen Yönetmen Ayşe Ersayın özgeçmişi. Bu sabah Ajda Pekkan’ın evinde geçirdiği kalp krizi sonucu yaşama veda eden Ayşe Ersayın’ın ölüm haberi müzik dünyasını yasa boğdu.

YÖNETMEN AYŞE ERSAYIN KİMDİR

Ölen yapımcı yönetmen Ayşe Ersayın aslen nereli, kim ve neci bilileri. Ayşe Ersayın, Özel Yükseliş Koleji’ni bitirdikten sonra Bülent Osma ile evlendi. Uzun süren evliliğinin ardıdan, ayrıldıktan sonra İstanbul’ a yerleşti. TRT de yayınlanan bir cumartesi eğlencesi programında Aydoğan Ergezen’e asistanlık yaptı.
Star televizyonunun kurulması ile Aydoğan Ergezen’le birlikte bu kanala geçti.
Bir sene yönetmen yardımcılığı yaptıktan sonra Mustafa Mayadağ ile birlikte Pazarlık isimli müzik eğlence programını yapmaya başladı. Kısa bir süre sonra Cuma Postası isimli programla yapımcı yönetmenliğe adım attı.

AYŞE ERSAYIN MEMLEKETİ VE CENAZESİ

Star TV’de Piknik, Salı Pazarı, Kabere Kiboş, Şamata, Benimle Oynarmısın yarışması, Jazz Festivali gibi programlara imza attı. Uzun bir süre bayram özel proglamları ve yılbaşı eğlence programları hazırladı.

Star TV’de çalışırken yüze yakın konser çekti.

AYŞE ERSAYIN’IN ÇALIŞTIĞI SANATÇILAR

Konser çektiği bazı sanatçılar:
Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Nilüfer, Zerrin Özer, Muazzez Abacı, Bülent Ersoy, Müslüm Gürses, Kenan Doğulu, Ayşegül Aldinç, Ahmet Kaya, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Yıldız Tilbe, Hülya Avşar, Zuhal Olcay, Diana Ross, Shirley Bassey, Dionne Warwick, Al Jarreau, David Sanborn, Salif Kama.

İlginizi Çekebilir

Afet İnan neci, yaşı ve nereli?

Afet İnan neci, kaç doğumlu, yaşıyor mu öldü mü ne zaman ve kimdir bilgileri. Ünlü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting