Ana Sayfa / Yaşam / Aysel Kandemir nereli, neci ve kim?

Aysel Kandemir nereli, neci ve kim?

Aysel kandemir aslen nereli, kaç doğumlu, kariyeri ve eğitimi aranıyor. Yeni PTT Genel müdürü iddiası ve Aysel Kandemir kimdir merak ediliyor. PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik görevden alınmadı açıklama geldi. .

PTT Genel müdürü olduğu iddia edilen ancak doğrulanmayan kadın Aysel Kandemir neci, kim, nereli ve hakkında merak edilenler bilgisi. Aile Bakanlığı Müsteşarlığı görevine Aysel Kandemir atandı. Daha önce BTK Başkan Yardımcılığı yapan Aysel Kandemir, bundan sonra yeni görevinde olacak. Gündemde oldukça fazla aranan Aysel Kandemir kimdir sorusunun cevabını sizler için derledik.

AYSEL KANDEMİR NERELİ, NECİ, KİM

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu’nda Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Aysel Kandemir Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşarı görevine getirildi.

Kayseri doğumlu olan yeni kadın müsteşarımız evli ve 2 çocuk annesidir.

Üniversite öğrenimini Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde(ODTÜ) yapmıştır. ODTÜ’de Mühendislik Fakültesi’nde Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünden mezun olmuştur.

Üniversiteden mezun olduktan sonra yüksek lisansını ‘Bilişim Hukuku’ alanında yapmıştır. Yüksek Lisansını Ankara Haccettepe Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde yapmıştır.

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı’nda son dönemde gündeme gelen üst düzey bürokrat değişiklikleri arasında PTT Genel Müdürü’nün olmadığı öğrenildi.
Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanlığı’nda son dönemde Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Funda Ocak, TCDD Taşımacılık Genel Müdürü Veysi Kurt emekliye ayrılmış, Alt Yapı Yatırımları Genel Müdürü Erol Çıtak da Ulaştırma Bakanlığı özel kalemde görevlendirilmişti.

Ayrıca TCDD İşletmesi Genel Müdürü İsa Apaydın, Bakan Cahit Turhan tarafından görevden alınmıştı. Bugün öğle saatlerinde PTT’nin Genel Müdürlüğü’nde de görev değişikliği olduğu iddiası ortaya atılmıştı.

Kaynaklar söz konusu iddianın doğru olmadığı bilgisini verdiler. PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik görevini sürdürüyor.

İlginizi Çekebilir

Almanya Mehmet’i arıyor

Dortmund kentinde bir Türk katliam yaptı polis kaçan Mehmet Ö.yü arıyor. Almanya, korkunç Türk Mehmet’i …

Sınırsız Hosting