Ana Sayfa / Manşet / Bahçeli tasarımı köstekli saat
KÖSTEKLİ SAAT TASARIMI DEVLET BAHÇELİ

Bahçeli tasarımı köstekli saat

Devlet Bahçeli’nin tasarladığı köstekli saatlerin özelliği ve MHP il başkanlarına Bahçeli’den köstekli saat hediyesi haberleri gündemde. köstekli saat seven MHP Lideri kendi tasarımı olan köstekli saatleri il başkanlarına hediye etti. Bahçeli’nin tasarladığı köstekli saatlerde dikkat çeken figürlerden biri de kurtbaşı figürü. MHP lideri Devlet Bahçeli, başkanlık görevindeki 20. yılı dolayısıyla, il başkanlarına kendi tasarımı köstekli saat hediye etti.

MHP il başkanlarına hpediype edilen Devlet Bahçeli tasarımı köstekli saatler büyük dikkat çekti. Saat hediye etme anlamı ve Bahçeli’nin tasarladığı köstekli saat özelliği ile de fark oluşturdu. Türkiye’de köstekli saat kullanan önemli simalardan biri olan MHP Lideri Bahçeli, 81 il MHP il başkanına Köstekli özel tasarım saat hediye etti. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, genel başkanlık görevindeki 20. yılı nedeniyle, 81 MHP İl Başkanı’na köstekli saat gönderdi.

KÖSTEKLİ SAATLERİN ÖZELLİĞİ

Köstekli saatin, Bahçeli’nin özel tasarımı olduğu belirtildi.

Saatle ilgili bazı ayrıntıları, Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan verdi:

“Kenarında Selçuklu eserleri andıran el işlemesi ve süslemeler var. Türk batrağı logosu da mevcut. Kapak işçinde ‘Devlet Bahçeli’ yazılı güzel bir Osmanlı tuğrası var. Saatin arkasında ise bir bozkurt başı tasarımı var.”

İlginizi Çekebilir

Adıyaman’da 2 polis şehit, isimleri

SON DAKİKA ADIYAMAN HABERLERİ. Adıyaman Altınşehir Karakolu’nda görevli polis memurları arasında nedeni bilinmeyen tartışma sonrası …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting