Ana Sayfa / Manşet / Bahçeli’den 5 Maaş bağış

Bahçeli’den 5 Maaş bağış

#bizbizeyeteriz MHP Lideri devlet Bahçeli 5 maaşını Milli Dayanışma kampanyasına bağışladı. Bahçeli, Cumhurbaşkanımızın bizbize yeteriz diyerek başlattığı milli dayanışma kampanyası taktir ve tebrike layıktır dedi.

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Milli Dayanışma kampanyasına 5 maaş bağışta bulundu. hangi siyasetçi ne kadar bağışta bulundu Milli Dayanışma kampanyasına sitenizde olacak.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli twitter hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür etti.

Bahçeli, Bugün akşam Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmasını dikkatle takip ettim. “BİZ BİZE YETERİZ” diyerek başlattığı “MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI” hakikaten takdir ve tebrike layıktır. Sayın Cumhurbaşkanımıza gönülden teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASI HESAP NUMARALARI

Corona virüsü tedbirleri kapsamında yeni kararlar alındığını vurgulayan Erdoğan, “Milli dayanışma kampanyası başlatıyoruz. ‘Biz Bize yeteriz Türkiyem’ diyerek başlattığımız bu kampanya için, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığımız tarafından, bir yardım hesabı açıldı. Ayrıca kısa mesaj numaraları üzerinden de bağış yapılabilecek. Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum” dedi.

“İŞ ADAMLARIMIZ VE HAYIRSEVERLERİMİZDEN DE KATKI BEKLİYORUZ”

Tabii en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. Zekâtlarını Ramazan ayında dağıtmayı düşünen vatandaşlarımız da bu kampanyaya katılarak, hayır yarışında yerlerini alabilirler. Kampanyamıza yapılan yardımların şimdiden Hak katında kabul olmasını diliyorum.

İnşallah yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda, hatırlayacağımız en güzel şeylerden biri de, işte bu birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma fotoğrafımız olacaktır

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting