Ana Sayfa / Gündem / BAİBÜ vizeler ertelendi

BAİBÜ vizeler ertelendi

Düzce deprem 23 kasım Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi vizeler ertelendi. Son Türkiye deprem Düzce büyüklüğü 6. Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ), bugün yapılması planlanan vize sınavlarının Düzce’de meydana gelen deprem nedeniyle ertelendiği duyuruldu.

Düzce depremi sonrası Bolu’da üniversitede vizeler ertelendi. Düzce’de meydana gelen deprem İstanbul ve Ankara dahil olmak üzere birçok ilde hissedildi. AFAD ölçümlerine göre Merkez üssü Düzce Gölyaka olan deprem 04.08’de 5,9 büyüklüğünde meydana geldi. Söz konusu deprem büyük paniğe yol açarken Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesinde (BAİBÜ), bugün yapılması planlanan vize sınavlarının ertelendiği duyuruldu.

BAİBÜ Rektörlüğünden yapılan açıklamada, Bolu’da da hissedilen Düzce Gölyaka merkezli deprem nedeniyle bugün yapılacak sınavların ertelendiği, derslerin yapılmayacağı bildirildi.

Diğer günlerde düzenlenecek sınavlar ve derslerde bir değişikliğin olmadığı, ertelenen sınavların daha sonra belirlenecek tarihte yapılacağı ifade edildi.

Öte yandan, Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde de eğitim öğretime bir gün ara verildiği duyuruldu.

İlginizi Çekebilir

Bahçeli’nin saten etek eleştirisi

MHP Lideri bahçeli, pembe tüylü ceket ve saten etek giyen İsviçreli erkek sanatçıya ağır sözlerle …

Sınırsız Hosting