Ana Sayfa / Gündem / Baki Ersoy MHP’ye dönüyor

Baki Ersoy MHP’ye dönüyor

Ülkücü Baki Ersoy, ihraç öncesi istifa ettiği MHP’ye özel davetle geri dönüyor. Bahçeli’nin partiye dön talimatını alan Baki Ersoy açıklama yaptı ve yuvasına dönüyor.

Baki Ersoy yeniden ülkücü oluyor MHP’ye yeniden katılıyor. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin davetine yanıt veren Ersoy, şu ifadeleri kullandı;

“Liderimin çağrısından şeref duydum. Yuvama, evime tekrar dönmek onur ve gurur verici. Son nefesime kadar liderim Devlet Bahçeli Beyefendinin ve davamın emrindeyim. Yaşasın Milliyetçi Ülkücü Hareket. Yüce Allah Liderimizi Başımızdan Eksik Etmesin.”

BAHÇELİ’DEN BAKİ ERSOY’A DÖN ÇAĞRISI GELMİŞTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 3 ay önce disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy’u tekrar üye olması için davet ettiği açıklandı.

MHP Genel Başkanı Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, 3 ay önce disiplin kuruluna sevk edildikten sonra partiden istifa eden Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy hakkında bir açıklamada bulundu.

Yalçın, yaptığı yazılı açıklamada “5 Nisan 2022 günü kesin ihraç talebi ile MHP Disiplin Kuruluna sevk edildikten sonra partimizden istifa eden Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli tarafından tekrar partimize üye olmak üzere davet edilmiştir. Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’un partimize üyelik işlemlerinin yeniden başlatılması hususunda bizzat Sayın Genel Başkanımız tarafından talimat verilmiş ve kendisi partimize yeniden üyelik başvurusunda bulunmaya çağrılmıştır” ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

MHP Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy, 5 Nisan 2022 tarihinde disiplin kuruluna sevk edildi. Ersoy, disipline sevk edilmeden bir önceki gün katıldığı bir yayında “Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor” şeklindeki ifadeleriyle dikkat çekmişti.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting