Ana Sayfa / Kadınca / Balık Burcu 2017 aşk ve para
BALIK BURCU KADINI AŞK KADINI OLYOR

Balık Burcu 2017 aşk ve para

Balık Burcu’nun genel özellikleri ve 2017 balık burcunu bekleyenler. Balık Burcu kadını ve erkeği aşk iş ve para beklentisi yeni yıl için. Baelık burcu aşkı kadını bu yılı dolu dolu yaşayacak. İşte burçların 2017  analizleri ve aşk para ve kariyer astrolog ve yıldıznameye göre. 

Burcum burcum benim güzel balık burcum yeni yılda bana ne getireceksin. 2017 Balık burcu şans, para ve aşk yanımda mısın? Yıla burcunuzdaki Mars’ın Güneş ve Neptün’le olumlu görünümleriyle başlıyorsunuz. Bu durum size istediğiniz işlerde ilerleme arzusu verecek. Yıl boyunca sabit fikirli ya da endişeli olduğunuz konularda bile işbirliği yapmanın önemini anlayacak ve destek bulabileceksiniz.Kendinizden eminsiniz ve olumlu ilişkiler kuruyor, sosyal çevrenizi geliştiriyorsunuz. Yıl boyunca işbirlikleri ve kuracağınız ilişkiler kanalıyla şansı hayatınıza taşıyabilirsiniz.Önemsediğiniz ilişkiler veya geleceğe dönük umutlarınız açısından hassas ve duygusal olabileceğiniz bir yıla giriş yapıyorsunuz.Özellikle motivasyonunuzu veya objektifliğinizi kaybettiğiniz dönemlerde, mantığa ve netliğe daha fazla önem vermeniz gerekebilir.

Nisan ayı içerisinde size gereken önemin verilmediğini, iş hayatınızdaki veya özel yaşamınızdaki partnerinizin sizi takdir etmediğini düşünebilirsiniz. Yılın ilk yarısında bazı ilişkilerinizi bitirme kararı alabilirsiniz. Kararınız ne olursa olsun sonuçlar yararınıza olacaktır.
Sevgili Balıklar iş hayatınız, sağlığınız, kariyeriniz veya maddi başlıklı konular açısından heyecan verici bir yıla başlıyorsunuz. Bu alanlarda bir taraftan size sunulan şansları değerlendirirken, diğer taraftan da alınacak dersleri doğru yorumlamanız gerekecek. Artık neyin işe yarayıp neyin yaramadığını çok iyi öğrendiniz.
AŞKTA DAHA CESURSUNUZ

Şubat ve ağustos aralığında ortaya çıkabilecek sırlar, gizli kapaklı konular ya da gerçekler bazı alanlarda kontrolü ele geçirmenizi sağlayabilir.Kariyerinizi veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda yenilikçi ve keşiflere açık olmanız, ilerlemenizi sağlayacak.Ağustos ayı ve 2018 yılı aralığında ise refah ve mutluluğunuzu ya da sağlığınızı ilgilendiren konular daha fazla aklınızı kurcalayabilir.Aşırı görev ve sorumluluk almaktan kaçınmanızda fayda var.Aşk hayatınız ve sevgi temalı ilişkilerinizde daha cesur ve duygusallığınızı gösterebileceğiniz bir yıldasınız.
Yılın ilk 6 ayında mevcut ilişkilerinizde, özellikle maddi başlıklı konularda farklı değer yargılarına sahip olduğunuzu görebilirsiniz.İlişkilerinizin maddi açıdan da desteklendiği bir yıldasınız.Yılın ikinci yarısında ise işinizde önemli fırsatlar yüzünü gösterebilir. Yeni çalışma arkadaşları ya da iş dolayısıyla tanışılacak yeni kişiler söz konusu olabilir.Sıradan denilebilecek yerlerde yeni bağlantılar kurabilirsiniz, etrafa dikkatli bakmanızda fayda var. Ağustos ayı karşı cinsle randevular veya sosyal yaşam açısından ekstra hareketli olabilir.

BURCUN ÖZELLİKLERİElement: Su
Niteliği: Değişken
Yönetici gezegeni: Neptün
Değerli taşı: Aquamarin
Zıt burcu: Başak
Felsefesi: Duygusalım, üstünüm, inanıyorum
Uyumlu burçları: Yengeç, Akrep
Finansal olarak uyumlu burcu: Koç
Evlilik veya ortaklık burcu: Başak
Birlikte iyi vakit geçirdiği burç: Yengeç
Balık burcu ünlüleri: Drew Barrymore, Steve Jobs, Victor Hugo, Elizabeth Taylor, Justin Bieber, Mihail Gorbaçov, Jon Bon Jovi, Jessica Biel, Graham Bell, Eva Mendes, Michelangelo, Sharon Stone, Rupert Murdoch, Liza Minnelli, Albert Einstein, Billy Crystal, Bernardo Bertolucci, Kurt Russell, Glenn Close, Bruce Willis, Beren Saat, Beyazıt Öztürk, Gülse Birsel, Nejat İşler, Sinan Çetin, Hatice Aslan, Aydan Şener, Ebru Akel, Nilgün Belgün

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting