Ana Sayfa / Manşet / Demirtaş ve Yüksekdağ cezaevi fotoğrafı
DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ CEZAEVİNDE

Demirtaş ve Yüksekdağ cezaevi fotoğrafı

Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ’ın cezaevi fotoğrafları. HDP eş başkanları Demirtaş ve Yüksekdağ hapishanede ziyaretçileriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. Cezaevindeki Selahattin Demirtaş ve Figün Yüksekdağ’ın zoraki gülümsemeleri foto karelerine yansıdı. Edirne F tipi Kapalı Cezaevi’nde tutuklu bulunan Halkların Demokratik Partisi Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın ailesi ile yaptığı açık görüşte çekilen fotoğrafı, Twitter’da paylaşıldı.

Cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ, mahpusluk günlerini çekiyor. İki HDP eş genel başkanı hapishanede gelecek planları kuruyor. Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturma kapsamında 4 Kasım günü tutuklanarak Edirne Yüksek Güvenlikli F Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderilen HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 7 Aralık günü ailesi ile açık görüşte bir araya geldi. Demirtaş’ı ziyaret eden annesi Şadiye ve Babası Tahir Demirtaş ile çekilmiş bir fotoğrafı, bugün avukatı Muharrem Erbey tarafından Twitter’da paylaşıldı. Fotoğrafın, Demirtaş’ın cezaevinden çektirdiği ilk fotoğraf olduğu belirtildi.

Fotoğrafta anne ve babasının arasında görülen Demirtaş’ın objektife bakarak gülümsediği görülüyor.

DEMİRTAŞ VE YÜKSEKDAĞ CEZAEVİNDE

FİGEN YÜKSEKDAĞ KANDIRA’DA MAHPUS
Haklarında yürütülen soruşturmalar kapsamında tutuklanarak cezaevine konulan HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, HDP Mardin Milletvekili Gülser Yıldırım, eski Milletvekili Ayla Akat Ata ve görevden alınan Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Gültan Kışanak’ın cezaevinde çektirdikleri ilk fotoğraflar paylaşıldı.

Kocaeli Kandıra Cezaevinde bulunan Figen Yüksekdağ, Gülser Yıldırım, Ayla Akat Ata ve Gültan Kışanak’ın cezaevinde birlikte çektirdiği fotoğraflar Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) tarafından sosyal medyada paylaşıldı. Fotoğraflar, ‘KHK ile kapatılan KJA Dönem Sözcüsü Ayla Akat: Tüm kadınlara sevgilerimi iletiyorum’ ve ‘Amed Büyükşehir Belediye Eş Başkanımız Gültan Kışanak’tan direnen tüm kadınlara selamlar’ notu ile paylaşıldı.

 

İlginizi Çekebilir

Gaziosmanpaşa toprak kayması

İstanbul Gaziosmanpaşa toprak kaması olan bölge ve etkilenen gecekondu sayısı. İstanbul Gaziosmanpaşa’da toprak kayması meydana …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting