Ana Sayfa / Kime Ait / Bankalar imar barışı için hafta sonu açık

Bankalar imar barışı için hafta sonu açık

Hangi bankalar bu hafta sonu 29-30 Aralık açık olacak ve imar barışı için başvuru ve para yatırılabilecek belli oldu. Kamu bankası (3 Banka) imar barışı için hafta sonu şubelerini açık tutacak. 

Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank 29-30 Aralık hafta sonu banka şubelirini açık tutacak imar barışı için para yatırılabilecek. İmar Barışı’na başvurulara ilişkin üç kamu bankası ortak açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre, Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank hafta sonu daİmar Barışı ödemelerini alacak.
Konuya ilişkin üç banka adına yapılan açıklamada şöyle denildi:

BANKALARIN ORTAK İMAR BARIŞI AÇIKLAMASI

“İmar Barışı’ndan faydalanmak isteyen vatandaşlarımız için yapı kayıt belgesi bedellerinin en son yatırılabileceği tarih 31.12.2018’dir. Vatandaşlarımızın 31.12.2018 Pazartesi günü ödemelerle ilgili yoğunluk yaşamamaları için Ziraat Bankası, Halkbank ve Vakıfbank 29 Aralık Cumartesi ve 30 Aralık Pazar günleri 10.00-16.30 saatleri arasında 81 ilde yeterli sayıda şube ile İmar Barışı ödemelerini almaya devam edeceklerdir.”

Açıklamanın devamında, açık olacak şubelere ilişkin bilgilerin ilgili bankaların internet sitelerinden öğrenilebileceği kaydedildi.

İlginizi Çekebilir

Bakır fiyatları zamlanıyor

Bakır zamlandı. bakı fiyatları yükselişte. Bakırı tonu 12 bin doları geçebilir. Emita fiyatlarında yükseliş, sanayi …

Sınırsız Hosting