Ana Sayfa / Gündem / Banlanan Steam hesabı kurtarma
HESAP BANLANMASI

Banlanan Steam hesabı kurtarma

Steam hesabı banlanma ve Steam hilesi. Banlanan bir hesabı kurtarmanın en kolay yolu. İnternet ve oyun dünyasında hile ve hesapların banlanması. Steam tarihin en büyük ban dalgası ile tüm oyun dünyasını sallandı. 40 bin hesap kalıcı olarak ban yerken, Valve’ın kurnaz planı hilecileri köşeye sıkıştırdı!

Valve planı ve Steam hesapları ban olayı nedir diye soruluyor. Steam, tarihin en büyük ban dalgası ile çalkalanıyor. Steam Yaz İndirimleri’nin bir gün sonrasında tamı tamına 40 bin kullanıcı hesabı Anti-Hile sistemi tarafından banlandı! Peki, neden?

HİLECİLERE STEAM BAN VURDU
Steam hilecilere büyük darbe vurdu!
Uzun bir süredir hilecileri izlemekte olan sistem, bu kişileri online hizmetler ve Steam’den uzaklaştırmak için en doğru zamanı bekledi. Yaz indirimlerinin sona ermesiyle 40 bin hesap kullanım dışı hale getirildi. Daha önce Ekim 2016’da 15 bin kullanıcının hesabı banlanmıştı. Eh, önümüzdeki rakamlara baktığımızda ne denli büyük bir ban dalgası olduğunu tahmin etmek zor değil.
Bu noktada hemen uygulanılan cezayı da anlatmak gerekiyor. Hilecilerin hesaplarına Steam tarafından VAC banı atıldı. Yani, söz konusu kullanıcılar VAC koruma sistemi olan hiçbir oyunun hizmetlerinden yararlanamayacaklar. Elbette burada hedef Dota 2 ve CS:GO hilecileri.

OYUN HİLE VE HİLE YÖNTEMLERİ BANLANIYOR

Valve’ın bu işlemi Yaz İndirimleri sonrasına bırakma sebebiyse hilecilere büyük ders vermek. İndirim zamanı hile yaptıkları oyunları ucuz fiyatlar ile birden fazla alıp, hediye olarak saklayan hileciler, eğer söz konusu hesapları zarar görürse, oyunları başka hesaba hediye edip hile yapmaya oradan devam ediyorlar.

Şimdi Ali Cengiz oyunu geliyor:

Bunun bilincinde olan Valve ise önce hilecilerin Steam Yaz İndirimleri sırasında paralarını harcamalarını bekledi, ardınadan da VAC banlı hesapların hediye alma/yollama imkanlarını sınırladı. Ayrıca VAC ban yiyen kullanıcılar envanterlerindeki tüm Dota 2 ve CS:GO eşyalarını bu sebepten dolayı kaybettiler. KAYNAK: ShiftDelete.Net

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting