Ana Sayfa / Kime Ait / Note 8 özellikleri ve fiyatı (Galaxy Note 8 çıkış)
galaxy note 8 fiyatı

Note 8 özellikleri ve fiyatı (Galaxy Note 8 çıkış)

Galaxy Note 8 kamera özelikleri sizi çok şaşırtacak. Samsung, Galaxy Note 8 ile akıllı cihaz teknolojisinin de sınırlarını zorluyor. Teknoloji dünyası yeni Note 8’in teknik özelliklerini ve yenilenen özelliklerini şimdiden tartışmaya başladı bile. Galaxy Note 8 ile ilgili yeni detaylar gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Bugün sızdırılan tarama görselleri ile birlikte Galaxy Note 8 tasarımı bir kez daha ortaya çıkmış oldu!

Türkiye yepyeni bir akıllı cihaz teknolojisiyle daha tanışıyor. Galaxy Note 8’in ön ve arka kamera özellikleri, iç donanımı ve görünüşü şimdiden en çok aranan haber ve gelişmelerden biri oldu. Galaxy Note 8 hakkında her geçen gün yeni bir detay gün yüzüne çıkmaya devam ediyor. Gelen detaylara göre amiral gemisinin yeni tarama görüntüleri ortaya çıktı.

GALAXY NOTE 8 IFA 2017 FUARINDA

Galaxy Note 8 tasarımı netleşmeye devam ediyor!
Eylül ayından Berlin’de düzenlenecek IFA 2017 fuarında boy gösterecek olan Note 8 oldukça iddialı özellikler ile geliyor.

Bugün yapılan sızıntı ile birlikte Note 8’e ait olan kılıflar ortaya çıktı. Böylelikle yeni telefonunun tasarımı hakkında bilgilerin de yavaş yavaş şekillendiğini görmekteyiz.
Bizleri çift arka kamera ile karşılayacak olan Samsung, her yönüyle kullanıcılara kaliteli bir deneyim vaat ediyor. İlk olarak Galaxy S8 ile kullanıcıların karşısına Infinity Display’le çıkan Samsung yeni Note 8’de bu ekranı kullanmayı düşünmüyor.

GALAXY NOTE 8 FİYATI BİRAZ PAHALI OLACAK GİBİ

Teknoloji demek para demek, para demek daha iyi akıllı cihaza kavuşma demek. Ayrıca sızdırılan görsellerde gördüğümüz gibi yeni telefonda home tuşunun yeniden yer almadığını ve parmak izi okuyucusunun telefonun arkasında bulunduğunu görmekteyiz.
Parmak izi sensörünün beklenenin aksine cihazın ekranına entegre olmayacağı düşünülüyor. Naver’ın yayınladığı bir rapora göre, ekrana entegre parmak izi tarayıcıları konusunda hala teknik olarak çeşitli kısıtlamalar var. Bu yüzden Samsung’un tarayıcıyı Galaxy S8 gibi cihazın arkasına koyma ihtimali daha yüksek.
Ancak son yayınlanan raporlar Note 8’in Snapdragon 836 ile geleceğini belirtiyor. ABD modelinde bu yonga setinin kullanılması beklenirken Avrupa pazarında Samsung’un Exynos 8895 işlemcisi kullanılacağı ve 6 GB’lık bir belleğe sahip olacağı düşüncesi son zamanlarda oldukça fazla konuşulmakta. KAYNAK: ShiftDelete.Net

İlginizi Çekebilir

Kamu tasarruf paketi maddeleri

Devlet tasarruf paketi maddeleri. Kamuda tasarruf maddelerini tüm ayrıntıları. Devlet personel alımını azaltıyor, memurların servisi …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting