Ana Sayfa / Kadınca / Banu Alkan gelinlik beğendi
BANU ALKAN GELİNLİK BEĞENDİ

Banu Alkan gelinlik beğendi

Gelinlik beğenen ve evlilik hazırlığı yapan Banu Alkan bu müjdeyi İzmir’de verdi. 2018 yılı ünlülerin adeta evlenme yarışına gireceği bir yıl oldu. Banu Alkan da evleniyor peki kiminle işte bu nokta hala sır. 2018 gelinlik modellerini çok beğendiğini ifade eden Banu Alkan derin dekolteli bir gelinlik istediğini ancak bunun için biraz geç kaldığını söyledi. Bir dönemin efsanesi olan afrodit lakaplı Banu Alkan, İzmir’de bir moda evinin açılışında evleneceğini söyledi.

Banu Alkan evlilik hazırlığında ve gelinlik baktı. Bu yıl evlenecek ünlü isimler bir bir belli olmaya başladı. Bir dönemin Afrodit’i olarak anılan ünlü ismi Banu Alkan da kendisine şık bir gelinlik beğendi. İzmir’de gelinlik mağazasının açılışına katılan Banu Alkan, yeni model gelinliklere özellikle de dekolteli gelinliklere hayran kaldı.

BANU ALKAN GELİNLİK BEĞENDİ

BANU ALKAN’IN EVLENECEĞİ ADAM KİM?

Ünlülerin tasarımcısı olarak bilinen Belma Ateş, ikinci moda evini İzmir’in kalbi olan Alsancak semtinde açtı. Açılışa cemiyet hayatının tanınmış simalarının yanı sıra, bir dönemin efsanesi olan afrodit lakaplı Banu Alkan da katıldı. Alkan, açılış sonrasında Belma Ateş imzalı özel olarak tasarlanmış gelinlikleri inceledi. Afrodit, moda evinde gezdiği sırada bir gelinlik dikkatini çekti. Belma Ateş’ten gelinlik hakkında bilgi alan Alkan, ”Gerçekten çok şık bir gelinlik, tam havasında ben çok beğendim. Ama yine de sevgilime sormak lazım değil mi” dedi. Modacı Belma Ateş ise bu konuşma üzerine yeni açtığı moda evinin ilk gelinliğini Banu Alkan için dikmek istediğini belirtince afrodit, ”O zaman hemen arayalım Los Angeles’taki damadı çok çabuk diyelim” şeklinde konuştu. Los Angeles’ta yaşayan sevgilisinin adını açıklamayan Alkan, İzmir’den evleneceğinin sinyallerini verdi. Moda evinde gezmeye devam eden Alkan, hayranları ile otoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting