Ana Sayfa / Kime Ait / Barbaros Şansal kaç yaşında, nereli ve mesleği
BARBAROS ŞANSAL NERELİ KİM

Barbaros Şansal kaç yaşında, nereli ve mesleği

Türk halkına yılbaşı gecesi hakaret eden ve tutuklanan Barbaros Şansal aslen nereli, kaç doğumlu ve kim? Barbaros Şansal cinsel tercihi ile sık sık gündeme gelmiş bir modacı. Son olarak 3 Ocak günü sosyal medya paylaşımı nedeniyle tutuklanan ve cezaevine gönderilen Barbaros Şansal bilgilerini sizler için derledik. 

Barbaros Şansal, yılbaşı gecesi Türk milletine ne demişti nasıl hakaret etmişti. Barbaros Şansal, aslen nereli, neci ve kim. 10 Temmuz 1957 senesinde dünyaya gelen Barbaros Şansal, aslen Ankaralıdır. Moda tasarımcısı olan Şansal sosyal medya üzerinden yapmış olduğu paylaşımlarla gündeme gelmiştir.

BARBAROS ŞANSAL NERELİ VE KİM

Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesi İktisadi Ticari İlimler Akademisi İşletme Fakültesi’nde alan Barbaros Şansal, modacılık eğitimini Londra’da tamamlamıştır.

Habertürk kanalında “Toplu İğne” ve Skytürk’te “Çengel İğne” adlı programları yapan Şansal, “3. Sınıf Hamur Kağıda Matbaa Mürekkebi Hayatlar” isminde bir kitap da yazdı. Ayrıca Matthew Frederick ve Alfredo Cabrera’nın yazdığı “Moda Okulunda Öğrendiğim 101 Şey” adlı kitabı da Türkçe’ye çevirerek yayınlanmasını sağladı. Son olarak Şansal, Marmara Üniversitesi ve Ankara Başkent Üniversitesi’nde “Moda Tarihi” dersleri verdi.

Barbaros Şansal son olarak Türk halkına yapmış olduğu hakaretle gündeme gelmiş ve büyük tepki toplamıştır.

İlginizi Çekebilir

Kafe ve restoran boykotu büyüyor

Restoran ve kafelere yönelik fahiş fiyat boyoktu giderek büyüyor. birçok kafe ve restoran büyük ciro …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting