Ana Sayfa / Genel / Başbakan: Erken seçim olmayacak

Başbakan: Erken seçim olmayacak

Başbakan Binali Yıldırım son erken seçim açıklaması. Binali yıldırım’dan Reina saldırganı için açıklama. 17 Ocak Başbakan Binali Yıldırım son dakika açıklamaları. Reina saldırganının yakalanmasıyla ilgili açıklama yapan Başbakan Binali Yıldırım, ”Birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan alçak terörist ele geçirildi. Önemli olan failin yakalanmış olmasıdır, arkasındaki güçlerin ortaya çıkarılmasıdır” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım’dan Reina teröristinin yakalanması ve anayasa değişikliği teklifi açıklamaları. 17 Ocak Türkiye gündemi ve olaylar. AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısı öncesi açıklama yaptı.

Yıldırım’ın açıklamalarından satır başları şöyle:

REINA SALDIRGANININ YAKALANMASI

”Yılbaşı gecesi eğlence mekanına saldırı yapan ve birçok insanın hayatını kaybetmesine sebep olan alçak terörist dün ele geçirildi. Şu an sorgulaması devam ediyor, bununla ilgili birçok detay var ama sorgulama aşamasında olduğu için bu kadarını söylemekle yetinelim. Zamanla gelişmeler hakkında bilgiler ilgili arkadaşlar tarafından kamuoyuna verilecek. Önemli olan, yapılan bu alçak saldırının failinin yakalanmış olmasıdır, bunun arkasındaki iradenin, güçlerin her kimse ortaya çıkarılmasıdır. Bu bizim için önemli bir gelişmedir.

BAHÇELİ-KILIÇDAROĞLU GÖRÜŞMESİ

Bu görüşmeye ilişkin benim bir görüşüm yok ne konuşacaklar bilmiyorum. Sayın Bahçeli’nin açıklamalarından ne konuşacakları aşağı yukarı belli oluyor.

ANAYASA TEKLİFİ GÖRÜŞMELERİ

Hiçbir sürpriz yok AK Parti grubu kaya gibi maşallah ikinci turda da gideceğiz oylarımızı atacağız. Bu bizim MHP ile birlikte gerçekleştirdiğimiz bir değişikliktir. Birinci turda sonuç neyse ikinci turda da o olur. Referandum konusunda hiçbir tereddütümüz yok. Erken seçim için ne sebep var? Herhangi bir sebep var mı? İhtimaller üzerine amel olmaz önce bir gidelim herhangi bir tereddetüte mahal yok. Erken seçim konularını gündeme getirerek ülkedeki istikrar konusunda tereddüt oluşturmaya gerek yok. Vatandaşlarımız iş alemimiz planlarını yapsınlar yatırım planlarını ertelemesinler. İstikrar devam ediyor. Seçimler planlandığı gibi 2019’da olacak.”

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting