Ana Sayfa / Manşet / Basketbolcu Russell Westbrook koronaya yakalandı

Basketbolcu Russell Westbrook koronaya yakalandı

NBA oyuncularından biri daha kovid19 oldu.NBA’de Houston Rockets forması giyen Russell Westbrook corona virüsü testinin pozitif çıktığını ve karantinada olduğunu açıkladı.

Korona virüse yakalanan NBA oyuncu sayısı artıyor.Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Houston Rockets forması giyen dünya yıldızı basketbolcu Russell Westbrook, coronavirüse yakalandı.

Takımı Houston Rockets ile birlikte Orlando’daki fanus turnuva için yola çıkmaya hazırlanan Russell Westbrook, corona virüsü testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kişisel Instagram hesabından bir paylaşım yapan Westbrook, şu ifadeleri kullandı:

“Takımımın Orlando’ya yolculuğu öncesi corona virüsü testim pozitif çıktı. Şu anda iyi hissediyorum. Karantina altındayım ve hastalıktan kurtulunca takım arkadaşlarıma katılmak için sabırsızlanıyorum.

İyi dilekleriniz ve devamlı desteğiniz için çok teşekkürler. Lütfen bu virüsü ciddiye alın. Kendinize dikkat edin. Maskelerinizi takın!”

NBA’de 2016-2017 sezonunu triple-double ortalamalarıyla bitiren Russell Westbrook, ‘En Değerli Oyuncu’ (MVP) seçilmişti.

NBA yönetimi tüm vakalara rağmen ligi tamamen iptal etmeyeceğini açıklamıştı.

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting