Ana Sayfa / Manşet / Bedelli seçim öncesi çıkacak mı?
BEDELLİ ASKERLİK

Bedelli seçim öncesi çıkacak mı?

24 Haziran erken seçim öncesi bedelli askerlik çıkacak mı hükümet ne diyor, Cumhurbaşkanı Erdoğan ne söylüyor bilgisi. Binlerce kişi erken seçim öncesi bedelli askerlik ve EYT’nin çıkmasını bekliyor. Sosyal medyada bedelli askerlik isteyenlerin grupları giderek kalabalıklaşıyor. 

Erken seçim öncesi bedelli askerlik var mı, bedelli çıkacak mı diye merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son bedelli askerlik açıklaması ve beklentiler. Erdoğan, partisinin dünkü MKYK toplantısında, bazıları bakanlık beklentisiyle adaylık konusunda tereddüt yaşayan milletvekillerine, “kimse işaret beklemesin, aday olmak isteyen kendi kararını kendi versin” dedi.

Erdoğan, belediye ve il başkanları ile bürokratlara da, parti yönetiminden davet gelmeden adaylık için görevlerinden ayrılmamaları uyarısında bulundu. Erdoğan, belediye ve il başkanlarına yönelik, “işaret gelmeden kimse ayrılmasın, ihtiyaç olanlara gerekli davet yapılır” mesajını verirken, bürokratlara da, “kimse kendisine güvenip ayrılmasın, biz güvence vermeyiz” uyarısı yaptı.

BEDELLİ ASKERLİK

MKYK üyelerinden bazıları bedelli askerlik konusunu gündeme getirerek, “büyük beklenti var” deyince, Erdoğan, “seçim ortamında böyle bir gündemi doğru bulmam” dedi.

İlginizi Çekebilir

İBB, peşkeş çekilen mülklerini geri alıyor

İstanbul’da TÜGVA ve AKP’ye verilen mülkler tek tek geri alınıyor. İstanbul adeta TÜGVA ve AKP’ye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting