Ana Sayfa / Yaşam / Bedirhan Arslan ve Mehmet Efe Can öldü

Bedirhan Arslan ve Mehmet Efe Can öldü

Fethiye’de trafik kazasında ölen 2 çocuk. Fethiye’de otomobil ile motosiklet çarpışmas… Fethiye-Antalya Karayolu Çamköy Mahallesi’nde meydana gelen kazada, A.Ç. yönetimindeki otomobil ile Bedirhan Arslan (14) tarafından kullanılan motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile yanındaki Mehmet Efe Can (13) yola savruldu.

Fethiye’de Bedirhan Arslan ve Mehmet Efe Can trafik kazasında öldü. Fethiye ilçesinde bir otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 çocuk hayatını kaybetti ve 1 kişi yaralandı.

Fethiye-Antalya Karayolu Çamköy Mahallesi’nde meydana gelen kazada, A.Ç. yönetimindeki otomobil ile Bedirhan Arslan (14) tarafından kullanılan motosiklet çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ile yanındaki Mehmet Efe Can (13) yola savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. Sağlık ekipleri kısa sürede olay yerine ulaştı ve motosiklette bulunan Mehmet Efe Can’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan sürücüler ise ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastanelere götürüldü. Ancak Bedirhan Arslan da hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazanın nedeniyle karayolunda ulaşım bir süre kontrollü olarak yan yoldan sağlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Yunus Emre Savaş öldü

Futbolcu Yunus Emre Savaş kazada öldü. Darıcaspor U-18 takımı futbolcusu Yunus Emre Savaş, 8 metrelik …

Sınırsız Hosting