Ana Sayfa / Spor / Canlı İtalya-Türkiye basket maçı izle

Canlı İtalya-Türkiye basket maçı izle

İtalya-Türkiye canlı basket maçı izle. 12 dev Adam İtalya ile bugün maça çıkıyor. A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2025 Avrupa Basketbol Şampiyonası Elemeleri B Grubu ilk maçında bugün İtalya’ya konuk olacak. Peki Türkiye-İtalya basketbol maçı ne zaman? Hangi kanalda? Saat kaçta? İşte ayrıntılar…

Canlı basket maçı izle İtalya-Türkiye saati ve naklen yayın kanalı. 12 dev Adam, İtalya önünde bu gece. A MİLLİ BASKETBOL TAKIMI MAÇ KADROSU
FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu ilk maçında bu akşam deplasmanda İtalya karşısında parkeye çıkacak olan A Milli Erkek Basketbol Takımı’nın 12 kişilik kadrosu açıklandı.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, FIBA EuroBasket 2025 Elemeleri B Grubu ilk maçında bu akşam deplasmanda İtalya ile karşı karşıya gelecek. Zorlu müsabaka öncesi ay-yıldızlıların 12 kişilik maç kadrosu da belli oldu.

Millilerin 12 kişilik İtalya maçı kadrosunda şu isimler yer aldı:

“Berk Uğurlu, Buğrahan Tuncer, Ercan Osmani, Erkan Yılmaz, Kenan Sipahi, Melih Mahmutoğlu, Okben Ulubay, Sadık Emir Kabaca, Sertaç Şanlı, Şehmus Hazer, Tarık Biberovic, Yiğitcan Saybir.”

TÜRKİYE-İTALYA BASKETBOL MAÇI NE ZAMAN? HANGİ KANALDA? SAAT KAÇTA?
Pesaro kentindeki Vitrifrigo Arena’da oynanacak müsabaka TSİ 22.30’da başlayacak.

İtalya-Türkiye maçı bugün 22.30’da TRT SPOR’dan canlı yayınlanacak.

Ay-yıldızlılarda Fenerbahçe Beko forması giyen Tarık Biberoviç ve Beşiktaş Emlakjet’te oynayan Kerem Konan ilk kez aday kadroya dahil edildi.

FIBA ile Avrupa Ligi arasındaki anlaşmazlık sebebiyle daha önce milli maçları kaçıran oyuncular, bu kez kadroda yer alabildi.

A Milli Erkek Basketbol Takımı, gruptaki ikinci maçında 25 Şubat Pazar günü saat 16.00’da Sinan Erdem Spor Salonu’nda İzlanda’yı konuk edecek.

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting