Ana Sayfa / Genel / Survivor’da ilişki yaşadılar

Survivor’da ilişki yaşadılar

Survivor’da aşk gecesi yaptılar. Survivor 2024 ilişki yaşadılar adada. Survivor  yarışmacıları adada ilişkiye girdi. Survivor Türkiye kadar Survivor Yunanistan da sosyal medyada sık sık konuşulan yarışmalar arasında yer alıyor. Survivor Yunanistan’da iki yarışmacının örtü altına girerek yakınlaştığı anlar televizyonda yayınlandı.

Survivor yarışmacıları adada ilişkiye girdi, yasak aşk kriz çıkardı. 2024 Survivor ilişki yaşayanlar bakın kimler . Acun Ilıcalı’nın yapımcısı olduğu Survivor Yunanistan’da herkesi şaşırtan bir olay yaşandı. İkisi de aynı takımda yer alan yarışmacılar Stauroula ve Giannis Perpataris, son bölümde kameraları umursamadı. İkilinin örtünün altına sarılarak girmeleri Yunanistan basınında yankı uyandırırken, o anlar televizyonda da yayınlandı.

Örtü altında aşka geldikleri anlar sosyal medyanın da diline düştü. Survivor Tükiye izleyicileri “Bizimki Fight Club komşuda Love Island”, “Komşuda Aşk Adası olmuş”, “Bize yine Cennet Mahallesi düştü” yorumları yapıldı.

Survivor Türkiye kadar Survivor Yunanistan da sosyal medyada sık sık konuşulan yarışmalar arasında yer alıyor. Survivor Yunanistan’da iki yarışmacının örtü altına girerek yakınlaştığı anlar televizyonda yayınlandı.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting