Ana Sayfa / Manşet / Behçet Saatçi Muğla Belediye Başkan adayı oluyor
BEHÇET SAATÇİ ADAY

Behçet Saatçi Muğla Belediye Başkan adayı oluyor

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi de aday oluyor. Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, gazetecilerin sorusu üzerine gelecek dönem adaylığı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Başkan Saatcı, “Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bize göstermiş olduğu dışlayıcı tavırdan sonra Büyükşehir adaylığına doğru itiliyoruz. Daha kesin çıkıyoruz demedik ama o noktaya doğru bir gidiş var” ifadelerini kullandı. Saatcı ayrıca Fethiye’nin il olmasıyla ilgili iyi haberlerin olduğunu kaydetti.

Behçet Saatçi, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını koyacak gibi görünüyor. Muğla Belediye Başkanı ile Fethiye belediye başkanı arasındaki rekabet seçimlere de yansıyacak gibi. Fethiye’nin il olması için mücadele verdiklerini söyleyen Başkan Saatcı, “Fethiye’nin il olması için büyük mücadele veriyorum. İlk defa bence umutlanacağımız bazı gelişmeler var. Fethiye’nin il olmasıyla ilgili ocak ayının sonunda inşallah size güzel haberler vereceğim. Bir bilgim var mı? Evet var. Sayın Cumhurbaşkanımızdan duymadık. Ancak benim elim açık. 2017 yılında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Sayın Genel Başkanlarla randevularımız karşılık bulursa görüşeceğiz” diye konuştu.

BEHÇET SAATÇİ HANGİ PARTİDEN ADAY OLACAK 2019’DA
Gazetecilerin büyükşehir adaylığı sorusuna yanıt veren Başkan Saatcı, “Büyükşehir yasası değişmediği ve Fethiye il olmadığı sürece benim tekrar Fethiye’den aday olmam zor. Ama açık kapı da bırakıyorum. Büyükşehir adaylığı olur mu? Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin bize göstermiş olduğu dışlayıcı tavırdan sonra biz Büyükşehir adaylığına doğru itiliyoruz. Daha kesin çıkıyoruz demedik ama o noktaya doğru bir gidiş var. Hangi parti derseniz? Vallahi Saygıdeğer Fethiyeliler beni Demokrat Parti’den seçti. Bizim için partiler sadece araçtır. Amaç Muğla’ya, Fethiye’ye hizmettir. Parti çok önemli değil ama MHP haricinde bize tüm partilerin kapıları açık. Biz yeter ki kapılarını çalalım. Ukalalık etmeyeyim ama bize açılmayacak kapı yok” dedi.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet, İsmailağa Cemaati’nden atıldı

İsmailağa Cemaati, Cübbeli Ahmet’i tarikattan attı. Cübelli Ahmet cemaatsiz kaldı iİsmailağa onu aforoz etti. Cübbeli …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting