Ana Sayfa / Kadınca / Beni Affet 21 Mart 2017 yeni bölüm
BENİ AFFET YENİ BÖLÜM

Beni Affet 21 Mart 2017 yeni bölüm

Star TV Beni Affet 21 Mart Salı 2017 yeni bölüm ve yaşanacaklar. Yeni sezon Beni Affet 21 Mart salı ve Beni Affet 22 Mart Çarşamba 2017 gelişmeleri. Türkiye’nin en uzun soluklu dizisi Beni Affet yeni sezon olacaklar ve yeni oyuncular. 

Beni Affet 21 Mart Salı yeni bölüm. 1145. Bölüm Beni Affet Star TV’de. Beni Affet yeni bölüm yaşanacaklar ve olayları yine büyük ilgi çekecek. Türkiye’de günlük çekilen tek dizi olan Beni Affet dizisi 1145’inci bölümüyle yine reyting yarışında olacak. Türkiye’nin en çok izlenen günlük dizisi olan Beni Affet yeni sezonda da izleyenleri ekran başına toplayacak. Beni Affet Dizisi yeni sezonda da izleyenleri ekran başına toplayacak. Başrollerini Gaye Turgut Evin, Saim Karakale, Murat Danacı, Şeyma Korkmaz, Nusret Şenay, Ulviye Karaca, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü’nün paylaştığı dizi yeni eklenen oyuncular ile ekran yolculuğuna kaldığı yerden devam ediyor.

BENİ AFFET 1145.  BÖLÜM OLAYLARI
Bahar’ın tepkisi merak konusudur.
Şahin, Ajda’nın tehditlerine dayanamaz ve Sevgi’ye yıllar önce doğan çocukları ile ilgili olan acı gerçeği anlatır. Duyduklarına inanamayan Sevgi, Şahin’e tokat atar. İlacın etkisinden kurtulan Onur, Bahar’dan özür diler. Bahar’ın tepkisi merak konusudur. Kader ve Yiğit ise nikâhlarında şahitlik yaptıkları gençlerin evine ziyarete giderler.
İsteme için yüreği kıpır kıpır olan Feride tüm gün hazırlık yapar. Yaman ise Elmas’ı bu özel günden haberdar edince ondan beklemediği bir tepki alır. Cüneyt ve Osman, Feride ve Yaman’ın sözleneceğini öğrenir. Cüneyt’in bu olaylara seyirci kalmaya niyeti yoktur. Sıla ise dayanamaz ve Osman’a, Murat’ın gerçek babasının kim olduğunu sorar.
Yayın Günü : 22 Mart Çarşamba
Yayın Saati : 14.45 – Yeni Bölüm
KÜNYE
YAPIMCI: NİLGÜN SAĞYAŞAR
OYUNCULAR: ŞEYMA KORKMAZ (Feride), MURAT DANACI (Cüneyt), GAYE TURGUT EVİN (Bahar), NUSRET ŞENAY (Osman), ULVİYE KARACA (Zühre), ZEYNEP YASA (Yıldız), ÖTÜKEN HÜRMÜZLÜ (Ferman), GAMZE İĞDİROĞLU BAŞARIR (Eylül), DENİZ EVİN (Umut), CEREN Y.KARAKOÇ (Kader), İLKAY KAYKU (Sevgi), ZEYNEP AYTEK (Nazire), CÜNEYT METE (Cesur), YAĞMUR ÖZBASMACI MERMER (İnci), MİTHAT ERDEML (Aziz), OKAN ŞENOZAN (Şahin), GÖKBERK YILDIRIM (Murat), BANU GÜNGÖR İNAL (Solmaz).
ÖYKÜ VE SENARYO: VURAL BALIKÇI, BARAN YILDIRIM, AYŞEM ÖZGE YOLDAŞ, MERVE ATEŞOĞLU.
GENEL KOORDİNATÖRLER: GÜLSEN U.ERİŞDİ, ALTAN YÜCEL.
YÖNETMENLER : MİHRİBAN ŞAHİN, BERGÜZAR DEMİROĞLU, BUKET ÇAĞLAR ÇARTIL.
UYGULAYICI YAPIMCI: MEHMET ERİŞDİ

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting