Ana Sayfa / Kadınca / Beni Affet yeni bölüm (Beni Affet 1189. bölüm)
BENİ AFFET SON BÖLÜM

Beni Affet yeni bölüm (Beni Affet 1189. bölüm)

Star TV yayın akışı 22 Mayıs Pazartesi ve Beni Affet yeni bölümü. Beni Affet son bölümü ve Star TV yayın akışı 23 Mayıs salı. Beni Affet son bölümü ve Star tv haftalık yayın akışı ile Beni Affet 1189. bölüm ve Beni Affet 1190. bölüm fragmanı ve özeti. Star TV’de yayınlanan Türk dizi tarihinin en uzun soluklu dizilerinden biri olan Beni Affet 1188. bölüm ile ekranlara geldi. Beni Affet 1189. bölümünde neler yaşanacak?

Yeni bölüm Beni Affet Star TV 22 Mayıs yayın akışı ve tüm bilgileri. Beni Affet Nazire’nin durumu. Beni Affet leni bölüm (1189. bölüm Beni Affet) olayları ve bir sonraki bölümün fragmanı. Star TV’nin Beni Affet dizisi heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor. Merakla beklenen Beni Affet dizisi 1189. bölümü ile 23 Mayıs salı günü Star Tv ekranlarında izleyicileri ile karşılacak. Peki son bölümün ardından fragman yayınlandı mı? Son bölümde neler olmuştu? Yaman Nazire’yi öldürmek isteyen Boris’i son anda engeller ve ölümle burun buruna olan Nazire’nin hayatını kurtarır. Nazire için bu olaylardan sonra iyi gelişmeler yaşanır. Uyanamaz denen yerden Nazire’nin vücudu oldukça diri ve güçlü çıkar. Nazire günler ilerledikçe iyileşirken Banu için de yolun sonu yaklaşmaktadır. Konuşmaya başlayan Nazire’nin ilk kelimeleri ise Yaman ve Feride’yi şaşırtmadı. Banu Ahmet’i Boris ile aldatmaktadır. Nazire’nin ise tek suçu bu olaya tanıklık etmesidir.

TÜRKİYE BENİ AFFET DİYER
Cüneyt ise saçma sapan oyunlarına kaldığı yerden devam eder. Cüneyt’in bu sefer ki amacı ise çocuğun kaç aylık olduğunu öğrenmektir; bunun için de Feride’den kan alınması gerekiyor. Çok geç kalmadan Cüneyt’in aklına bir fikir gelir. Cüneyt pis oyununa bir su kadar berrak olan Güneş bebeği de dahil eder ve Güneş hasta diyerek, Feride’yi hastaneye götürmeyi başarır. Yaman ise dedektif gibidir ve hemen durumu fark ederek Cüneyt’in kanı almasına engel olur. Melis de oradadır ve Cüneyt’in amacını anlayarak büyük bir şok yaşar. Melis’in psikolojisi alt üst olmuştur. Bu durum Melis’in hastalığını daha da tetikleyecektir. Beni Affet Oyuncu Kadrosu Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Gamze İğdiroğlu, Özgün Çoban, Zeynep Yasa, Ötüken Hürmüzlü,

İlginizi Çekebilir

Ardahan Öztoprak kadın oldu

Cinsiyet değiştiren Ardahan Öztoprak, Ayda ismini aldı. Çiçek Dilligil’in 27 yaşındaki oğlu kadın oldu. Ünlü …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting