Ana Sayfa / Genel / Benzin ve mazota yapılan son zam
BENZİNE ZAM GELİYOR

Benzin ve mazota yapılan son zam

Benzin ve motorin yeni zamlı litre fiyatı 13 Ocak Cuma. Akaryakıta gelen son zam ve İstanbul’da benzinin litre fiyatı arttı. Gece yarısından itibaren benzine 15 kuruş, motorine ise 13 kuruş zam yapıldı.Dolardaki hızlı yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı.

İstanbul zamlı benzin ve mazot fiyatı yeni zamlı 14 Ocak Cumartesi geçerli. Benzin ve mazotun litre fiyatını büyük dolar zammı geldi. Dolar arttı Türkiye’De benzin ve motorin zamlandı pompa fiyatlarına zam geldi. Akaryakıt dağıtım şirketleri, bu gece yarısından geçerli olmak üzere litre başına benzine 15, motorine 13 kuruş zam yaptı.

Ankara’da litresi ortalama 5,29 liradan satılan benzinin litre fiyatı 5,44 lira olacak. Benzinin litresi İstanbul’da 5,24 liradan 5,39 liraya, İzmir’de 5,26 liradan 5,41 liraya yükselecek.

Motorinin litre fiyatı ise Ankara’da 4,61 liradan 4,74 liraya, İstanbul’da 4,56 liradan 4,69 liraya, İzmir’de 4,58 liradan 4,71 liraya çıkacak.

Dağıtım firmalarının belirlediği fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük çaplı değişiklikler gösteriyor.

Benzine 10 Ocak’ta 7 kuruş, motorine de 30 Aralık’ta 12 kuruş zam gelmişti.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet şirazesini kaybetti

Cübbeli Ahmet dini siyaset alet ederek her kesimin tepkisini çekmeye devam ediyor. dini kullanarak servet …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting