Ana Sayfa / Yaşam / Berna Survivor diskalifiye

Berna Survivor diskalifiye

Berna Canbeldek survivor 2018’den elendi, ayağı kırıldığı için. Survivor 2018 ünlüler takımından Berna elendi ayağındaki sakatlık nedeniyle. Ünlüler takımında yer alan Berna Canbeldek, havuza atladığı sırada korkunç bir kaza yaşadı. Bir anda acılar içinde kalan Berna’ya ilk müdahaleyi Metin Kuş yaptı.

Sirvivor Berna Survivor 2018 ünlülerden elendi. Survivor’ın 45. bölümünde İkinci oyunda ise korkunç bir kaza yaşandı. Berna Canbeldek, engelden havuza atladığı sırada sakatlık geçirdi. Acılar içinde kalan Berna gözyaşı dökerken Survivor sağlık ekibi hemen müdahalede bulundu.

ALP KIRŞAN’DAN BERNA AÇIKLAMASI

Yarışmanın sunucusu Alp Kırşan, Berna’nın sağlık durumu hakkında bilgilendirme yaparak “Sanıldığı kadar kötü bir durum yok. Berna, Metin Kuş’un gözetimi altında… Sevindirici haber, kırık ya da çıkık yok. Birazdan aramızda olacağını sanıyoruz.” dedi.

BUGÜN YAPILAN AÇIKLAMA

Berna 46. bölümünde parkurlarda yer almadı. Akıllara da “Berna nerede? Elendi mi?” sorusu geldi. Bugün yapılan açıklamada Berna’nın Metin Kuş’un gözetimi altında olduğu belirtildi. Yakın zamanda yarışmada olacak.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting