Ana Sayfa / Yaşam / Şırnak’ta 3 asker şehit

Şırnak’ta 3 asker şehit

Şırnak son dakika 16 nisan şehit olan askerlerin isimleri ve memleketleri. TSK Şırnak’ta 3 askerin şehit olduğunu duyurdu. Şırnak Bestler-Dereler Kuyutepe üs bölgesine saldırıda 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı bildirildi.

Şırnak’ta şehit olan 3 askerin isimleri 16 nisan 2018. TSK, henüz şehit olan askerlerin kimliklerini açıklamadı ilerleyen saatlerde belli olacak. Şırnak Bestler-Dereler Kuyutepe üs bölgesine saldırıda 3 askerin şehit olduğu, 1 askerin yaralandığı bildirildi. Bestler Dereler bölgesinde konuşlandırılan Kuyu Tepe Üs bölgesine PKK’lı teröristler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı gerçekleştirildi. Saldırıda 3 asker şehit olurken, 1 asker ise yaralandı. Askerlerin anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. Şehit olan askerler ve yaralı asker bölgeden helikopterle alınarak Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Bölgede hava destekli operasyon başlatıldı.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting