Ana Sayfa / İlginç / Bernd Schuster Fener’e geliyor

Bernd Schuster Fener’e geliyor

Fenerbahçe teknik direktör olarak Bernd Schuster diyor. Emre Belözoğlu yerine Fenerbahçe hoca olarak dünyaca ünlü teknik adam Bernd Schuster’e teklif götürüyor. Süper Lig’i üçüncü tamamlayan Fenerbahçe’de gözler yeni teknik direktöre çevrildi. Sarı-lacivertlilerde Emre Belözoğlu görevine resmen veda ederken Ali Koç yeni teknik adama işaret etti. İspanyollar, Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik adama teklif yaptığını yazdı. İşte gelişmeler.

Bernd Schuster Fenerbahçe’ye teknik adam olarak geliyor. Fenerbahçe’de Emre’den sonra kim teknik adam olacak sorusu yanıtını buluyor. Fenerbahçe Başkanı, tüm kamuoyunun ve camianın merakla beklediği teknik direktörlük konusuna son noktayı koydu, “Emre Belözoğlu’nu da riske atmamak adına yeni bir isim yani yabancı hoca kararını verdik” diye konuştu. Gözler yeni teknik direktöre çevrildi. İspanyollar, Fenerbahçe’nin dünyaca ünlü teknik adama teklif yaptığını yazdı.
EMRE AYRILIĞINI AÇIKLADI
Fenerbahçe’nin Futbol A Takım Direktörü ve Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, yayımladığı mesajla sarı-lacivertlilere veda etti. Mesajına, kulüp başkanı Ali Koç’a, mesai arkadaşları ve futbolculara, kulüp personeline, hukuk ve finans ekibi ile futbol koordinasyon ekibine teşekkür ederek başlayan Belözoğlu, “Yıllar önce futbolcu olarak girdiğim bu kapıdan kaptan, ardından sportif direktör ve son olarak da teknik direktör olarak görev yaptığım evimden, bugün itibarı ile Fenerbahçe’nin bir evladı olarak ayrılıyorum.” ifadelerini kullandı.
FENERBAHÇE’DEN TEŞEKKÜR
Fenerbahçe Kulübü, futbol A takım direktörlüğü ve sportif direktörlük görevlerinden ayrılan Emre Belözoğlu için teşekkür mesajı yayımladı.Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, “Çubuklu için yapılanlar sonsuzlukta yankılanır… Emre Belözoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizle.” ifadeleri kullanıldı. Emre Belözoğlu’nun kulüpteki görevlerinden ayrıldığının vurgulandığı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:”Çocukluk hayali olan Fenerbahçe formasını giydiği süre boyunca çubuklunun hakkını sonuna kadar veren, formasını çıkarıp sportif direktör olarak kulübümüze hizmetlerine devam eden ve son olarak futbol A takım direktörümüz olarak Fenerbahçe’miz için mücadeleye devam eden Emre Belözoğlu, kulübümüzdeki resmi görevlerinden ayrılmıştır. Emre Belözoğlu’na, kalbi Fenerbahçe ile atan milyonlarca yürek adına ortaya koyduğu tüm emek ve hizmetleri için teşekkür ediyor; futbolcu olarak en üst seviyeye gelen kaptanımızın bundan sonraki kariyerinde de iyi noktalara geleceğinden şüphemiz olmadığını ve her zaman yanında olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Bir gün yeniden buluşmak dileğiyle… Her daim yolun açık, şansın bol olsun Fenerbahçeli Emre!”
‘HAZİRAN’IN 3. HAFTASI…’
Ali Koç, yeni hocanın profili ve geliş zamanı için de bilgiler paylaştı. Koç, “Yeni teknik direktörün en geç kampta olması lazım. Arzum yarın gerçekleşmesi, tahminim ise haziran ayının 3. haftasına kadar gider. Tercihimiz ve arzumuz, Portekiz ile Almanya ekolü üstünde. Geçmişte mümkünse 1-2 şampiyonluğu olmasını istiyorum, disiplin getirecek bir teknik direktör olsun istiyorum. Artık son teknik direktörümüz olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.
MARCA DUYURDU
Ali Koç’un da dile getirdiği yeni hoca konusunda sürpriz gelişmeler yaşanıyor. İspanyol Marca, Fenerbahçe’nin yeni hoca adayını duyurdu. Buna göre sarı lacivertliler, Bernd Schuster’i getirmeyi düşünüyor.
SCHUSTER’E TEKLİF
Marca’nın haberine göre; Fenerbahçe, 2010-11 sezonunda Beşiktaş’ta görev yapan Bernd Schuster’e teklif yaptı.

İlginizi Çekebilir

ÖGG 2024 sınav sonuçları

Özel Güvenlik sınav sonuçları 2024. EGM 2024 ÖGG sınav sonuçları. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak …

Sınırsız Hosting