Ana Sayfa / Spor / Bertuğ Yıldırım hangi takımda, kimdir?

Bertuğ Yıldırım hangi takımda, kimdir?

Futbolcu Bertuğ Yıldırım aslen nereli, yaşı, ki ve Bertuğ Yıldırım hangi takımda oynuyor futbolculuk kariyeri nasıl bilgisi. Bertuğ Yıldırım ilk kez ne zaman milli oldu, ilk milli golünü kime karşı ne zaman attı sorusu. Bertuğ Yıldırım Google’da en çok aratılanlar arasına girdi. Bertuğ Yıldırım’ın hayatı yurttaşlar tarafından merak edildi. Peki, Bertuğ Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Bertuğ Yıldırım hangi takımlarda oynadı? Bertuğ Yıldırım hangi mevkide oynuyor?

Bertuğ Yıldırım neci, nereli ve kim bilgileri. Ermenistan maçında milli takımın golünü atan Bertuğ Yıldırım hangi takımda oynuyor shangi kulüplerde forma giydi bilgisi.

Bertuğ Yıldırım hakkında çıkan transfer haberleri ardından Bertuğ Yıldırım’ın hayatı ve kariyeri merak edildi. Bertuğ Yıldırım hakkında aramalar hız kazandı. Peki, Bertuğ Yıldırım kimdir, kaç yaşında, nereli? Bertuğ Yıldırım hangi takımlarda oynadı? Bertuğ Yıldırım hangi mevkide oynuyor? İşte Bertuğ Yıldırım’ın hayatı ve kariyeri…

BERTUĞ YILDIRIM KİMDİR?

Bertuğ Özgür Yıldırım, 12 Ocak 2002’de dünyaya geldi. Sarıyer’in altyapısından yetişen Yıldırım, üst düzey kariyerine 2018 yılında TFF 2. Lig’de başladı. 3 Haziran 2021’de Hatayspor’a transfer oldu. Profesyonel ilk maçına 14 Ağustos 2021’de Hatayspor ile Süper Lig’de Kasımpaşa ile 1-1 berabere kalarak çıktı.

BERTUĞ YILDIRIM HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

2018-2021 Sarıyer

2021- Hatayspor

2023›  Antalyaspor (kiralık)

2023 Rennes

BERTUĞ YILDIRIM HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Bertuğ Yıldırım forvet mevkinde futbol oynamakatadır. Sağ ayaktır.

İlginizi Çekebilir

Beşiktaş-Trabzonspor Kupa Finali oynayacak

Trabzonspor, Karagümrük’ü yenerek Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş’ın rakibi oldu. Türkiye Kupası’nı gözüne kestiren Trabzonspor, yarı …

Sınırsız Hosting