Ana Sayfa / Manşet / Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman canlı yayını

Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman canlı yayını

Beşiktaş Olympiakos maçı ne zaman ve ilk maç nerede. Avrupa Kupasında Beşiktaş’a Osmanlıspor’u eleyen Olympiakos çıktı. UEFA Kura çekimi başladı.. Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi’nde rakibi az sonra belli olacak. UEFA Kura çekimi öncesinde Beşiktaş’ın muhtemel rakipleri belli olmuştu. Şimdi gözler kura çekiminde Beşiktaş’ın rakibi olacak takımda. Beşiktaş’ın UEFA kura çekimini canlı yayınla aktarıyoruz..

Olympiakos Beşiktaş maçı ne zaman ve saat kaçta hangi kanalda olacak bilgisi. Beşiktaş Olympiakos maçının tarihi, canlı yayını ve saati sitenizde açıklandığı anda yayında olacak. Temsilcimiz Beşiktaş’ın UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda rakibi belli oluyor. UEFA Kura çekimi 15:00’da başladı. Şimdi gözler UEFA kura çekiminde Beşiktaş’ın rakibi olacak takıma çevrildi. UEFA kura çekimini canlı takip ediyoruz.
Celta Vigo – Krasnodar
APOEL – Anderlecht
Schalke 04 – B. Monchengladbach
Lyon – Roma
Rostov – Manchester United
Olympiakos – Beşiktaş

Ajax
Kopenhag
Genk
Gent

UEFA Avrupa Ligi 3. tur maçları 9 Mart / 16 Mart tarihlerinde oynanacak.

UEFA KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN SAAT KAÇTA?
İsrail temsilcisi Hapoel Be’er Sheva’yı eleyerek UEFA Avrupa Ligi’nde son 16 takım arasına kalarak yoluna devam eden Beşiktaş’ın yeni rakibi, bugün çekilecek kurayla belli olacak.

İsviçre’nin Nyon kentinde gerçekleştirilecek kura çekimi, bugün TSİ 15.00’te başladı. Kura çekimi TRT Spor kanalından canlı olarak yayınlanıyor.

Avrupa Ligi son 16 turu ilk karşılaşmaları 9 Mart’ta, rövanşları ise 16 Mart’ta yapılacak. Çeyrek finallerin 13 ve 20 Nisan, yarı finallerin 4 ve 11 Mayıs’ta gerçekleştirileceği Avrupa Ligi’nin final maçı ise 24 Mayıs’ta İsveç’in başkenti Stockholm’deki Friends Arena’da oynanacak.

Siyah-beyazlıların yanı sıra Belçika’dan Anderlecht, Genk ve Gent, Almanya’dan Borussia Mönchengladbach ile Schalke 04, Rusya’dan Krasnodar ile Rostov, İngiltere’den Manchester United, Fransa’dan Lyon, İtalya’dan Roma, İspanya’dan Celta Vigo, Yunanistan’dan Olympiakos, Hollanda’dan Ajax, Kıbrıs Rum Kesimi’nden APOEL ve Danimarka’dan Kopenhag son 16 turunda mücadele edecek

İlginizi Çekebilir

Sözleşmeli Onbaşı Recep Kabala şehit oldu

Sözleşmeli onbaşı Recep Kabala, Pençe-Kaplan bölgesinde şehit oldu. Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kaplan operasyonu bölgesinde …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting