Ana Sayfa / Spor / Beşiktaş’ın hocası Rıza Çalımbay oldu

Beşiktaş’ın hocası Rıza Çalımbay oldu

Rıza Çalımbay Beşiktaş’ın başına geldi. Beşiktaş yeni teknik direktörü Rıza Çalımbay oldu. Beşiktaş’ta Burak Yılmaz’ın görevi bırakması sonrası teknik direktörlüğe Rıza Çalımbay getirildi. Deneyimli hoca, yarın kendisi için düzenlenecek imza töreninin ardından siyah-beyazlılarda 2. dönemine başlayacak.

BJK yeni hocası Rıza Çalımbay oldu. Şenol Güneş’in ardından takımın başına getirilen yardımcısı Burak Yılmaz da görevini bıraktı. Bu gelişme üzerine siyah-beyazlılarda yeni teknik direktör Rıza Çalımbay oldu.

İMZA TÖRENİ YARIN

Beşiktaş’tan yapılan açıklamada, “Futbol A Takımımızın Teknik Direktörlük görevine Rıza Çalımbay getirilmiştir. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.’den Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderilen açıklama şöyle: “Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Sayın Rıza Çalımbay ile 10.11.2023 (bugün) tarihi itibarıyla anlaşmaya varılmıştır.” Yeni Teknik Direktörümüz Rıza Çalımbay, yarın (11 Kasım) saat 12.00’de BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde bir basın toplantısı düzenleyecektir. Rıza Çalımbay’a görevinde üstün başarılar diler, kamuoyunun bilgisine saygılarımızla sunarız.” ifadeleri yer aldı.

BEŞİKTAŞ KARNESİ

Rıza Çalımbay, 2005’te Ocak’tan Ekim’e kadar 9 ay Beşiktaş’ın teknik direktörlüğünü yapmıştı. Deneyimli hocanın döneminde siyah-beyazlılar, 31 maça çıktı ve 2.00 puan ortalaması tutturdu.

Beşiktaş’ın Rıza Çalımbay paylaşımı şöyle:

Beşiktaş'ta Rıza Çalımbay dönemi başladı

İlginizi Çekebilir

EURO 2024 başlama tarihi

Almanya’daki 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası başlama tarihi ve maçların tarihleri. EURO 2024 bilgileri. Almanya’nın ev …

Sınırsız Hosting