Ana Sayfa / İlginç / BJK-GS derbisi ertelendi mi? (17 Ocak)

BJK-GS derbisi ertelendi mi? (17 Ocak)

Canlı Beşiktaş-Galatasaray derbisi kar yağışı nedeniyle ertelendi mi, ertelenecek mi taraftar merak ediyor. Beşiktaş-Galatasaray maçı kadroları ve maçı kim kazanır sorusu. Süper Lig’in 19. haftasında ezeli rakiplerden Beşiktaş ile Galatasaray Vodafone Park’ta karşı karşıya gelecek. Şampiyonluk yarışında puan kaybına tahammülü olmayan iki ekipte mutlak 3 puan isterken, İstanbul’da iki gündür etkili olan kar yağışı sonrası ‘derbi iptal olur mu?’ sorusunu akıllara getirdi. Peki Beşiktaş-Galatasaray derbisi kötü hava koşulları nedeniyle iptal olur mu? Maç saatinde hava koşulları nasıl olacak? TFF Futbol Müsabaka Talimatı ne diyor? İşte tüm bu soruların yanıtları….

Canlı Beşiktaş-Galatasaray derbisi kar nedeniyle ertelendi mi, son açıklamalar. Canlı Beşiktaş-Galatasaray maçı kadroları. Süper Lig’de 2021 yılının ilk derbisi bugün Beşiktaş ile Galatasaray arasında oynanacak..
Vodafone Park’ta oynanacak maç, saat 19.00’da başlayacak. Müsabakayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek..
Ligin geri kalan bölümünde 17’şer maç oynayan iki takımdan Beşiktaş 35 puan ve averaj farkıyla lider, G.Saray 33 puanla dördüncü sırada yer alıyor..
Beşiktaş’ta sarı kart cezalısı olan Welinton forma giyemeyecek. Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Falcao ve Emre Taşdemir ile yılbaşı gecesi elinde havai fişek patlaması sonucu yaralanan Omar oynamayacak. Sarı kırmızılılarda sakatlığı geçen Feghouli görev verildiği taktirde oynaması bekleniyor..
Öte yandan yurt genelinde etkisini göstermeye başlayan kış koşulları dün oynanan Sivasspor-Başakşehir mücadelesinde etkisini göstermiş, oyuncular oldukça zor bir 90 dakika geçirmişti..
İstanbul’da iki günden bu yana devam eden yoğun kar yağışı sonrası ‘Beşiktaş-Galatasaray derbisi iptal olur mu?’ sorusunu akıllara getirirken, bu akşam Beşiktaş-Galatasaray derbisine ev sahipliği yapacak olan Vodafone Park’ta halen devam ediyor..
Derbi saati öncesi ise gözler havanın son durumunda olacak. Sabah saatlerinde maçın oynayacağı Vodafone Park ve etrafında da hakim durumda olan ve maç saatine kadar etkisini sürdürmesi beklenen kar yağışının, meteorolojiden alınan son verilere göre akşam saatlerinde ise durması bekleniyor..
ZEMİN İÇİN ÇALIŞMALAR GECE BOYU SÜRDÜ
Derbi saatinde zeminde sıkıntı yaşanmaması için stat görevlileri gece boyu mesai yapt.
Hibrit çim ve alttan ısıtma özelliği olan Vodafone Park’ta gece boyu zeminin kardan etkilenmemesi için çeşitli işlemler yapıldığı öğrenildi..
Peki Beşiktaş-Galatasaray derbisinin ertelenmesi durumunda nasıl bir yol izlenecek? İşte ‘TFF Futbol Müsabaka Talimatı’ kitapçığında konu ile alakalı kısımlar….
#TFF, elverişsiz hava koşulları dışında ancak zorlayıcı sebeplerle müsabakayı başka bir güne erteleyebilir..
#Elverişsiz hava ve stadyum şartları nedeni ile müsabakanın ertelenmesi halinde, TFF tespit edeceği başka bir stadyumda müsabakanın oynanmasına re’sen karar verebilir..
#Kulüpler, müsabakalarını oynayacakları stadyumu ve oyun alanını, elverişsiz hava şartları da dahil olmak üzere müsabakanın tayin ve tespit edilen tarihte oynanması için hazır hale getirmek zorundadırlar..

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting