Ana Sayfa / Manşet / BJK’dan Ozan Tufan yalanlaması

BJK’dan Ozan Tufan yalanlaması

Ozan Tufan’ın Beşiktaş’a gideceği haberleri siyah beyazlılar tarafından yalanlandı. Beşiktaş Ozan Tufan ile ilgilenmediğini açıkladı. Beşiktaş Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Fenerbahçeli Ozan Tufan ile ilgili çıkan transfer haberlerini yalanladı.

Beşiktaş Ozan Tufan’ı almıyor. BJK’dan resmi Ozan Tufan yalanlaması geldi. UEFA Avrupa Ligi play off ilk maçında Partizan ile karşılaşacak olan siyah beyazlıların Sırbistan’da Ozan Tufan transferi için girişimde bulunduğu iddia edildi…

NTV Spor’da yer alan haberde; Partizan maçı için Belgrad’da bulunan Beşiktaş yöneticileri, Ozan Tufan’ın menajeri Mirsad Türkcan ile görüştüğü öne sürülmüştü. Siyah beyazlı kulüp Ozan Tufan haberleri ile ilgili resmi siteden bir açıklama yayınlayarak transferi yalanladı.

İşte Beşiktaş’tan yapılan açıklama:

Fenerbahçe Spor Kulübü futbolcularından Ozan Tufan’ın kulübümüze transfer olacağı yönünde basında çeşitli haberler ve iddialar yer aldığını görmekteyiz.

Spor ailesinin bir üyesi olan Mirsad Türkcan’ın daveti üzerine, Sırbistan’da Başkanımız ve YK üyelerimizin de katılımıyla dostane bir yemek yenildiği doğrudur.

Ancak yemek sırasında Ozan Tufan ile ilgili hiçbir konu gündeme gelmemiştir.

Beşiktaş’ın Ozan Tufan ile ilgili bir transfer düşüncesi veya bir planı bulunmamaktadır.

Kaldı ki, böyle bir düşünce olmuş olsa ilk olarak ebedi dostumuz Fenerbahçe Spor Kulubü ile görüşme yapmayı tercih ederdik.

Bu iddiaların asılsız olduğunu belirtir, kamuoyunun bilgilerine saygılarımızla sunarız.

Beşiktaş JK

İlginizi Çekebilir

İstihdam fuarı Kayseri’de

İşsizler için iş bulma fuarı Kayseri’de düzenlendi. Kayseri İstihdam fuarı ilgi çekti. Kayseri Valiliğinin öncülüğünde …

Sınırsız Hosting