Ana Sayfa / Yaşam / Bolu okullar tatil mi 25 Aralık
KAR YAĞIŞI

Bolu okullar tatil mi 25 Aralık

25 Aralık okulları tatil olan ülkeler. Bolu pazartesi 25 Aralık okullar tatil olacak mı, Bolu İl Milli Eğitim Müdürlüğü açıklama yapacak mı diye merak ediliyor. Pazartesi günü kar yağışı nedeniyle okulları tatil olan iller hangileri 25 Aralık 2017 belli oluyor. Bolu ve çevresinde kar yağışı. Düzce okullar tatil olur mu ve Çanakkale pazartesi 25 Aralık okullar tatil mi diye veliler ve öğrenciler şimdiden aramaya başladı. 

Bolu kolu tatil mi 25 Aralık Pazartesi belli oluyor. Bolu Dağı’nın D-100 Karayolu ve TEM otoyolu geçişlerinde kar yağışı etkili oluyor. Kar yağışı nedeniyle D-100 Karayolu Bolu Dağı geçişinde TIR’ların geçişine izin verilmiyor.

BOLU, DÜZCE, ÇANAKKALE KAR YAĞIŞI

Bolu 25 Aralık okullar kar tatili olacak mı sorusu. TEM ve D-100 yolunun Bolu Dağı geçişinde kar yağışı sabahın ilk saatlerinde etkisini artırdı. Bolu Dağı’nda kar kalınlığı yer yer 10 santime ulaştı. Karayolları ekipleri, TEM ve D-100 yolunda kar küreme araçlarıyla kar temizleme ve tuzlama çalışması yaptı. Güzergahın bazı kesimlerinde 3 şeritli yol, tamamen beyaza büründü. Bazı bölümlerde ise yolun sol şeridi kar nedeniyle trafiğe kapandı. Sürücüler, TEM’in Bolu Dağı Tüneli mevkiinde, elektronik levhalarla hız yapmamaları konusunda uyarıldı. Trafik ekipleri de yol üzerinde denetimlerini artırdı. Bolu Dağı’nın D-100 Karayolu geçişinde Kaynaşlı’da bulunan trafik ekipleri, kar yağışı nedeniyle TIR’ların geçişine izin vermiyor. Trafik ekipleri ayrıca kar lastıği uygulaması yaptı.
Kar yağışı Bolu kent merkezinde de etkili oldu. Vatandaşlar sabah saatlerinde beyaz örtüyle uyandı. Belediye ekipleri kent merkezinde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

İlginizi Çekebilir

Polatlı’da kaza, ölen 4 kişinin isimleri

Ankara Polatlı kazada ölen 4 kişinin isimleri. 13 Mayıs Polatlı trafik kazası ölen 4 kişinin …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting