Ana Sayfa / Gündem / Burç 16 Mart Cuma günlük yorumları

Burç 16 Mart Cuma günlük yorumları

Günlük burç 16 Mart Cuma 2018 yorum ve analizleri. En etkili burç yorum sayfası ve burçların günlük analizleri beklentileri. Günün şanslı burcu. 16 Mart cuma burç yorum ve analizleri en etkili yorumları. 

16 MART CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Bugün sevgili koçlar uykusuzluk problemi yaşıyor olabilirsiniz bu ara bunların hepsi hayal kurmaktan gelecek kaygınız var ise bunu aşmaya ve yenmeye çalışın yarının garantisi yok çünkü

Boğa: Bugün sevgili boğalar sizin gibi pozitif düşünüp buna rağmen karamsar olan kimseyi görmedim iyimser olmaya çalışın iyi düşünmeyin sadece enerjinizi de güzel tutun bugün şanslı gününüz benden söylemesi.

İkizler: Bugün sevgili ikizler çok dolmuş birikmiş gördüm sizi dokunsalar ağlayacaksınız gözünüzde ki yaşlar dökülmeyi bekliyor son derece duygusal ve hassasınız bu ara.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler pozitifliğiniz yine üstünüzde ancak partnerinize karşı biraz negatif olabiliyorsunuz artık ona biraz güvenin ve şüpheci olmayın sadece sevin gerisi gelir.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar çevrenizde size motivasyon ve yeni bilgiler veren kişiler size aklınızdan geçen yeni fikirleri ve düşünceleri uygulamaya geçirmenizde çok büyük destekleri olacak.

Başak: Bugün sevgili başaklar aşk sizi bulmaz siz onu ararsınız insanlara güvenmeyi öğrenmeniz lazım sürekli temkinli olmaya çalışırsanız hem yalnız hem mutsuz olursunuz.

Terazi: Bugün sevgili teraziler bilgiye kültüre yönelik büyük münakaşalar içine girebilirsiniz ilişkiniz var ise iletişiminizde iyi bir dinleyici olmaya gayret gösterin bugün.

Akrep: Bugün sevgili akrepler hayatınız rahatlayacak ve bir düzene girecek arkanızdan konuşan çok insan var ama merak etmeyin arkanızdan konuşan arkanızda kalır.

Yay: Bugün sevgili yaylar dolaylı yollardan mutlu olmaya çalışıp doğal yollardan mutlu olmaya bakın bence siz beni anladınız.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar pek çok alanda süreçlerin hızlandığını görüyorum ilişkinizde ciddi kararlar alabilir ve evlilik kararını tekrar gözden geçirebilirsiniz bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalar kendinizi her anlamda geliştirmek ve bir şeyler katmak isteyebilir ve bunu önceliğiniz haline getirebilirsiniz.

Balık: Bugün sevgili balıklar sürekli bir koşuşturma içindesiniz büyük bir yoğunluk yaşıyor olabilirsiniz iş hayatınızda ama bunun ekmeğini uzun bir süre yiyeceksiniz benden söylemesi.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting