Ana Sayfa / Gündem / Burç 17 Mart yorumları günlük

Burç 17 Mart yorumları günlük

Günlük 17 Mart Cumartesi tüm burçların yorumları ve analizleri. Günlük etkili burç yorumları ve astrologlara göre burç analizleri. Kadınlar için Cumartesi 17 Mart burç yorum ve analizleri.

17 MART CUMARTESİ GÜNLÜK BURÇ LORUMLARI

Koç: Bugün sevgili koçlar büyük başarılara imza atabilirsiniz iş ve kariyer hayatınızda benden söylemesi.

Boğa: Bugün sevgili boğalar duygusal olarak dengesiz bir dönem atlatıyor olabilirsiniz ikili ilişkilerde yaşadığınız sorunları geride bırakacaksınız.

İkizler: Bugün sevgili ikizler maddi konularda biraz problemli bir dönemi atlatacaksınız bu süreçte harcamalarınıza son derece dikkat etmelisiniz.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler pek bir neşeli görünüyorsunuz ancak maddi olarak sıkışık bir döneme girebilirsiniz ama bu canınızı sıkmasın çok kısa zamanda buna bir çözüm bulacaksınız.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar maddi yönden rahatlayacak ve beklediğiniz ödemeleri alacaksınız küçük seyahatler planlıyor olabilirsiniz.

Başak: Bugün sevgili başaklar hedefleriniz konusunda atacağınız her adım olumlu olacak sizin için bu dönem benden söylemesi.

Terazi: Bugün sevgili teraziler aşk konusunda pek şanslı olduğunuzu söyleyemeyeceğim lakin herkes kendi şansını kendi yaratır.

Akrep: Bugün sevgili akrepler insanlarda çizdiğiniz imajı pek önemsemediğinizi düşünüyorum. Ancak önemsemelisiniz çünkü sizi tanımayan insanlar için bu durum hayatınız da birçok fırsatı kaçırmanıza sebebiyet veriyor.

Yay: Bugün sevgili yaylar çevrenizdekiler hata yapmanıza izin vermiyor ve sürekli arkanızda birileri var ama buna güvenerek hareket etmenizi önermem kendi ayaklarınızın üstünde durmanızı tavsiye ederim.

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar elinizde avucunuzda ne varsa paylaşıyorsunuz belki ama emeklerinizin fedakarlıklarınızın karşılığını alamayabilirsiniz her zaman iyilik yap denize at sonuçta.

Kova: Bugün sevgili kovalar iş birliklerinden kaçınmayın ortak yapacağınız işler ve güçlerin birleşmesi emeklerinizi beklentinizi sonuna kadar karşılayacak.

Balık: Bugün sevgili balıklar aman sağlığınıza dikkat yorucu iş temponuz sağlığınızı ihmal etmenize sebebiyet veriyor olabilir.

İlginizi Çekebilir

MEB yeni müfredat taslağı

MEB’in yeni müfredat taslağı erişime açıldı. Okul derslerinde konular azaldı, yüzde 35 seyreltme yapıldı. Öğretmen …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting