Ana Sayfa / Gündem / Burç 18 Mart günlük yorum

Burç 18 Mart günlük yorum

Günlük burç 18 Mart pazar yorum ve analizleri. Burçların en isabetli ve kesin yorumları ve günlük burç yorumu 18 Mart pazar. 18 Mart burç yorumları ve günün en şanslı burç ve yorumları. 

18 MART PAZAR GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç: Bugün sevgili koçlar aile içinde huzuru sağlamak için yeni kararlar almalı ve iletişiminizi güçlendirmelisiniz.

Boğa: Bugün sevgili boğalar yine hareketli ve dinamiksiniz öz disiplininizi devam ettirmeli ve tutarlı olmalısınız bu sizi her anlamda rahatlatacaktır.

İkizler: Bugün sevgili ikizler partneriniz biraz bencilliğinizden şikayetçi olabilir düşünceli davranmaya gayret gösterin derim ben.

Yengeç: Bugün sevgili yengeçler hayat sizden büyük seçimler yapmak zorunda bırakıyor olabilir hayallerinizi küçümsemekten vazgeçin ve bazı konularda suçu biraz da kendinizde aramaya çalışın.

Aslan: Bugün sevgili aslanlar pek bir yaratıcı ve üretken gördüm sizi bunu bir fırsata dönüştürün her türlü faaliyete ve etkinliğe katılmaya çalışın.

Başak: Bugün sevgili başaklar büyük değişimlerden ve yeni kararlar almaktan kaçının ikili ilişkilerde iletişim bozuklukları gözlemlenebilir.

Terazi: Bugün sevgili teraziler evinizin düzeninde değişim ve onarım gerektiren durumlar meydana gelebilir maddi harcamalara dikkat etmelisiniz.

Akrep: Bugün sevgili akrepler duygusal ve hassasınız ilişkide ise partnerinize fazla yükleniyor olabilirsiniz biraz güven gerek ilişkinize kuruntulardan kaçının derim ben size.

Yay: Bugün sevgili yaylar ikili ilişkilerinizde büyük iletişim kopuklukları ve anlaşmazlıklar yaşanabilir tutarlı ve sabırlı olmaya çalışmalısınız

Oğlak: Bugün sevgili oğlaklar fedakarlık bile abartılınca zarar veren bir duygu maalesef aşk hayatınız güzel ilerliyor gibi bugün.

Kova: Bugün sevgili kovalar bazı konularda tabularınızı yıkın ve yeniliklere yeni insanlara fırsat tanıyın çünkü sosyalleşmeye ihtiyacınız var.

Balık: Bugün sevgili balıklar iş hayatınızda çok güzel gelişmeler gözlemlenebilir aşk hayatınızda ise çok güzel gelişmeler olduğunu söyleyemeyeceğim tercihinizi yine yalnızlıktan yana yapmışsınız.

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting