Ana Sayfa / Kadınca / Burç 9-15 Ocak haftalık yorumları
9-15 ocak burç haftalık

Burç 9-15 Ocak haftalık yorumları

Bu hafta burcum ne söylüyor, 9-15 Ocak burç yorumları. Pazartesi 9 Ocak aslan, terazi, balık burcu yorumları. Tüm burçların bir haftalık (9-15 Ocak) yorum ve analizleri. Astrolog ve yıldıznamaye göre burç ve haftalık burç analizleri ve yorumları. 

HAFTALIK BURÇ 9/15 OCAK YORUMLARI VE ANALİZLERİ

Ocak 9-15 haftası en şanslı burçlar, işte kazanacak burçlar. Tüm burçların haftalık analizleri ve en iyi astrologların haftalık burç yorumları. Aslan burcu 9-15 Ocak 2017 yorumu. Yengeç burcu 9-15 Ocak yorumu.

KOÇLAR İÇİN ŞANSLI HAFTA 9-15 OCAK
9-15 OCAK KOÇ: Bu hafta karlı ancak siz şanslısınız. Gökyüzü olumlu etkileri ile haftanın ilk günlerinde aşk ve aile hayatınızda sihirli bir el değmişçesine düzenlemeler getirerek huzursuzlukları özel bir müdahaleniz olmadan yaşamınızdan söküp atacak adeta. Aşk hayatınızda yaşanan olumlu gelişmeler özellikle evli Koç’lar için oldukça sevindirici olacak. Başkaları yüzünden doyasıya yaşayamadığınız duyguları hiçbir engel olmadan yaşayabilmenin mutluluğu yaşamının tümüne yansıyacak. 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken kişisel bakımınıza zaman ayırabilirsiniz. Estetik müdahaleler saç kesimi saç boyası gibi kişisel ihtiyaçlarınız için mükemmel sonuçlar elde edeceğiniz bir gündür. Yine bu süreç içinde ev ve iş yeriniz için dekorasyon çalışmaları için oldukça uygundur. İş hayatınızda maddi şartlarınızın hızla yükselmeye başladığı bu dönem içinde disiplinli çalışmalı ve kendinize belli bir çalışma sistemi belirleyerek hareket edin….

BOĞALAR İNSANLARA DÜRÜST OLUN

9-15 OCAK BOĞA: Hava buz gibi soğuk. Gökyüzü haftanın ilk günlerinde problem yaşadığınız insanlarla yaşanacak gelişmelere işaret etmekte. Dürüst ve ne istediğinizi bilen tavrınız karşınızda ki insanlarında dürüst davranarak sizinle aynı değerler üzerinde hatalarının farkına vararak kabullenmiş bir tutum içinde olacaklarını göstermekte. 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken sorunların aşılması ile rahatlamalara gitmesi gerekenin gidip kalması gerekenlerin de size ve fikirlerinize değer vererek ilişkilerinizi güçlendireceğinizi müjdelemekte. Bu süre içinde kendinizi ifade ediş şekliniz mükemmeldir. Konuşmanız kararlılığınız iş hayatınızda istikrarlı bir başarının anahtarı sizler için. Siz bilirsiniz

9-15 OCAK İKİZLER: İkizler sin ne bekliyorsunuz bu haftadan. Haftanın ilk gününden itibaren Gökyüzünden yansıyan olumlu etkiler ilk gününden itibaren yaşamınızda zorlandığınız hemen her konuda yardımcınız olacak adeta. Mücadele edip sonuç alamadığınız konularda kararlar alıp başarı ile uygulayacağınıza işaret etmekte. Kendinizi hiç olmadığınız kadar güçlü ve kararlı hissedeceksiniz bu haliniz size bir çok kapıyı aralayacaktır. Doğru yerde doğru zamanda olmanın getireceği şansları en iyi şekilde kullanacak özellikle maddi konularda önemli gelişmeler kaydedeceksiniz. Beklentilerinizi hedeflerinizi belirleyin ve ilerleyin. Ufak tefek zorluklar söz konusu olsa da kazanan siz olacaksınız. Kendinize inancınız sizi şu anda bulunduğunuz noktadan çok daha farklı yerlere taşıyacaktır. Özel yaşamınızda ise 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken cesaretli adımlar atabilir ilişkinizi bitirme ya da istediğiniz duruma getirebilirsiniz. Bekar İkizler ise uzun süren zorlu bir dönemden sonra aşkta yüzünüz gülüyor….

DENİZ MEVSİMİ VE YENGEÇ HADİ YİNE İYİSİNİZ

9-15 OCAK YENGEÇ: İş hayatınızda elinizdekileri akıllıca değerlendirerek kendiniz için daha iyi şartlar oluşturabileceğiniz bir dönem. Bu süreçte zam ya da terfi alabilirsiniz yeter ki cesaretli davranın. Sürekli ertelediğiniz ya da uygun ortamı bulamadığınızdan dolayı ifşa edemediğiniz görüş fikir öneri ve projeleriniz için başlangıç zamanıdır şimdi. Bir an evvel harekete geçin ve gökyüzünden aldığınız gücü yaşamınızın her alanına başarı ile yansıtın.. Özel yaşamınızda ise ailenizden göreceğiniz destek onların sevgisi yaşadığınız zorlukların üstesinden gelmeniz için adeta doping olacaktır sizler adına. Maddi konularda yaşanan olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da güçlendirirken yeni şartlar yeni oluşumlar içinde bulacaksınız kendinizi. Bekar Yengeç’ler hayal ettiğiniz o dürüst insan hiç beklemediğiniz bir şekilde aniden yaşamınıza girebilir. Sağlık sorunları yaşayanlarınız ise bu hafta sağlığınızda yaşanacak olumlu gelişmeler sizi bu anlamda da rahatlatacak.

9-15 OCAK ASLAN: Ormanların kralı olmak kolay. Hadi şimdi de insanların gönlünü kazanıp onların kralı ve kraliçesi olun. Haftanın ilk günleri iş ve özel yaşamınızla ilgili önemli kararlar almamalı ve bu konularda duygusal davranmamaya özen göstermelisiniz. Ruhsal ve fiziksel enerjinizin yükselmesi ile birlikte iş hayatınızda başarılı çıkışlar elde edebileceğiniz fırsatlar söz konusu; Fakat birlikte çalıştığınız fikir ve görüşlerine önem verdiğiniz insanların uyarılarını dikkate almak kaydı ile. Her şeyi ben bilirim tarzında hareket ederseniz beklemediğiniz olumsuz sonuçlarla karşılaşmanız mümkün. Özel yaşamınızda ise bir takım karışıklıklar söz konusu olabilir, Eş ya da sevgilinizin kulağına çalınan çok ta hoş olmayan sözler tartışmalara neden olabilir. Anlamadan empati kurmadan hareket ederseniz ilişkinizi büyük bir çıkmazın içine sokabilirsiniz. 13 14 Ocak Ay burcunuzda ki seyrinde iken daha sakin ve ılımlı bir ruh haline büründürecek ve bu sayede daha sağlıklı kararlar alacak ve ilişkilerinizde yeni olumlu deneyimler yaşayabileceksiniz. Aşk hayatınızda sürprizlere hazırlıklı olun.. Önemli yatırımlar ve iş anlaşmalarınızı yine bu tarihler arasında gerçekleştirirseniz oldukça kazançlı çıkabilirsiniz.

9-15 OCAK BAŞAK: Haftanın ilk gününden itibaren diyete ya da spora başlamak istiyorsanız harekete geçmelisiniz kısa bir süre içinde disiplinli hareket ederseniz kısa sürede fazla kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Bu hafta kariyeriniz açısından bir hayli önem taşımakta. Uzun süredir işsizseniz ya da yeni bir başlangıç yapmayı düşünüyorsanız hafta ortasından itibaren harekete geçmeli ve bu konu ile ilgili tüm görüşmelerinizi tamamlamalısınız. Ne kadar sosyal olursanız isteklerinize ulaşmanız o denli kolay olacaktır. İstek ve şartlarınıza uygun gelişmeler yakalayarak uzun süren bir karanlıktan sonra aydınlığa geçiş ve yükselişi deneyimleyebileceğiniz zamanlardasınız. Özel yaşamınızda ise yolunda gitmeyen konuları 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken gündeminize almalı devam ettirme isteğinde iseniz karşılıklı fedakarlık yapmanız gereken konuları karşılıklı anlayış çerçevesinde konuşmalısınız. Bekar Başak’lar aşktan kaçmanız uzak durmanız yeni tanıyacağınız bir insanla mümkün olmayacak gibi görünüyor…

9-15 OCAK TERAZİ: Haftanın ilk günü ruhsal anlamda hemen her olaydan etkilenebilir ve buna bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Dikkatli olmalı ve mümkün mertebe çekilmek istendiğiniz tartışmalardan uzak durmaya çalışmalısınız. Haftanın ilerleyen günleri ile daha iyi şartlar ve kendinizi ifade edebileceğiniz ortamlarla karşılaşabilirsiniz. Hafta boyunca dikkat etmeniz gereken konu yakın arkadaşlarınızdan kaynaklanabilecek problemler olmalı. Bazı arkadaşlıklarınızdan daha fazla zarar görmeden uzaklaşmayı seçmeniz verebileceğiniz en doğru karardır kendi adınıza. Sezgileriniz oldukça yoğun olacak bu süreçte. Özel yaşamınızda 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken kendinizi toparlamayı başaracaksınız. Bekar Terazi’ler devam eden bir ilişki içindeyseniz ilişkinizi resmileştirme kararı almadan önce birbirinizi daha iyi tanımaya çalışmanız daha doğru olacaktır.

9-15 OCAK AKREP: Bu hafta iş hayatınızda bir takım değişiklikler yaşanabilir yeni bir göreve getirilebileceğiniz gibi mesai arkadaşlarınızdan birinin görevine kısa süreli bir geçiş yaşamanızda söz konusu olabilir. Bu dönemde size sunulan dan çok kendi isteklerinizi hayata geçirmek için çabalamalı ve mümkün olduğunca ön planda olmaya özen göstermelisiniz. İş ve özel yaşamınızda ki arkadaşlarınızla tartışmalardan uzak durmalısınız. Ön plana çıkmaya başlamanız ve değer görmeniz rahatsız edici olabilir sizi engellemek adına öfkenizi uyandıracak davranışlar sergilenebilir. Dikkatli olun aksi halde öfkenize bağlı sağlık problemleri yaşayabilirsiniz 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken ruhsal ve fiziksel anlamda rahatlamaları da beraberinde getirecektir. Yatırımlar ev değişikliği gibi konular gündeminize gelebilir. Ayrıntıların öneminin bilinci ile hareket ederseniz istediğiniz sonuçları alabilirsiniz. Özel yaşamınızda ise özellikle evli Akrep’ler yanlış anlaşılmalar tahammülsüz davranışlar sonucu problemler yaşanabilir. Bekar Akrep’ler sizler ise olabildiğince sosyal olmalı ve bireysel olarak sizi mutlu edecek aktivitelere yönelmelisiniz.

9-15 OCAK YAY: Bu hafta kariyerinizde yaşanacak olumlu gelişmeler maddi anlamda da sizleri sevindirecek. Uzun zamandır beklediğiniz bir haberi haftanın ilerleyen günlerinde alabilirsiniz. 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken yaşanan sorunları ortadan kaldırabilmeniz için fırsattır adeta. Sözlerinizi yüreğinizden geldiği gibi ifade edin sevmekten ve sevilmekten korkmayın. Özel yaşamınızda ise iç dünyanıza yönelerek sorgulamalarda bulunacak ve eksik yönlerinizi birlikte olduğunuz insandan beklentilerinizi adil bir şekilde değerlendirecek ve ilişkinize bir şans daha verip vermemeyi belirleyeceksiniz. Bekar Yay’lar sizler ise birden fazla insanın teklifini alabilir kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

9-15 OCAK OĞLAK: Gökyüzü enerjisi güçlü bir haftayı müjdeliyor sizlere. İş hayatınızda önemli kararlar alabilir yeni bir oluşumun içine girebilirsiniz. Arkadaş ve dostlarınızın vasıtası ile yeni başlangıçlar söz konusu olabilir. Sektör değiştirebilir yeni bir işe başlayabilir önemli bir ortaklığın içinde olabilirsiniz. Bu hafta değişen sadece iş hayatınız olmayacak yakınlarınızla ilişkilerinizde değerlendirmelerde bulunacak ve bazı insanları tamamen yaşamınızdan uzaklaştıracaksınız. Negatif insanlara konuşmalara tahammülünüz kalmadı yakınlarınızı seviyorsunuz ama kendinizi daha çok seviyorsunuz bu da doğru kararlar almanızın şifresi sizler için. 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken evli Oğlakar ın ilişkilerini güçlendirecek eşinizin sevgi dolu yaklaşımları ile ortak kararlar alarak başarı ile uygulayabileceksiniz. Bekar Oğlak’lar aşk hayatınız canlanacak korkularınızı bir kenara bırakın ve akışa ayak uydurarak hareket edin…

9-15 OCAK KOVA: Gökyüzü duygusal hayatınızın önem kazandığı bir haftaya dikkat çekmekte. Duygusal konularda bir an evvel kendinizi toparlamalısınız. Özel yaşamınızda kararlı olmanız gereken zamanlardasınız. Duygularınızı yok sayarak hareket edemeyeceğinize göre içinde bulunduğunuz şartları istediğiniz yöne çevirebilmek için harekete geçmelisiniz. Duygusal hayatınızda yaşanan belirsizlik yaşamınızın geneline yansımaya devam ettiği sürece huzurlu olabilmeniz çok güç… Başkalarının dertlerine çözüm aramaktan kendinizi ne kadar ihmal ettiğinizin farkındamısınız? 13 14 Ocak Ay karşıt burcunuz Aslan seyrinde iken iş hayatınızda sorunları aşıp yeni imkan ve fırsatlarla buluşmanızı sağlayacak. Sezgilerinize güvenin ve yapmanız gereken hiç bir şeyi ertelemeden hareket edin…

9-15 OCAK BALIK: Gökyüzü; özel yaşamınızda yenilenmeniz arınmanız için destekliyor sizleri. İşinizde emeğinizin karşılığını almaya başlayacak hafta boyunca sürpriz maddi gelişmelerle karşılaşacaksınız. Bu dönemde hiç aklınızda yokken bir mülk edinebilirsiniz. Ruhsal dengeleri ve kuralları ve ilahi gerçekleri anlamakta deneyimleriniz çoğalacaktır. Geçmişte kalması gereken düşünce kalıplarından vazgeçmek ve düşüncelerinizi hayata geçirip yenilenmek için harika bir zaman dilimindesiniz. Sevdiğiniz insanın bencilce davranışlarıyla birbirinizle ciddi sürtüşmeler yaşamak yerine karşılıklı anlayışla birbirinize saygı duyarak enerjileri olumlu hale getirmeye çalışmanız en iyisi olacaktır. 13 14 Ocak Ay Aslan seyrinde iken iş yaptığınız kişi ve kuruluşlarla yapıcı bir tutum içinde çalışmanızın başarınıza başarı katacağının göstergesi, Ortaklaşa çalışmalar yabancılarla alakalı gelişmeler hedefinize giden yolda hızla ilerlemenize neden olacak.

İlginizi Çekebilir

En popüler kız ve erkek isimleri

Türkiye’de bebeklere konulan en popüler bebek ve kız adları Kız bebek ve erkek bebek isimleri …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting