Ana Sayfa / Manşet / Bursa bilardo 6-12 Şubat Dünya şampiyonası
BURSA 6-12 ŞUBAT BİLARDO TURNUVA

Bursa bilardo 6-12 Şubat Dünya şampiyonası

Bursa 6-12 şubat 2017 dünya 3 bant bilardo turnuvası tanıtım ilmi ve UFO. Bursa’ya uzaylı tanıtım filmi bilardo şampiyonası için. Bursa’daki 3 bant dünya bilardo şampiyonasına katılan sporcular ve Türk bilardocular. Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin evsahipliğinde Türkiye Bilardo Federasyonu işbirliğiyle düzenlenen ve 25 ülkeden 150 dünya çapında önemli sporcunun katılacağı ‘3 bant dünya kupası’ ile Bursa ikinci kez bilardo ile dünya gündemine taşınacak.

Bursa’ya UFO yani uzaylı iniyor tanıtım filminde. 6-12 Şubat bursa bilardo şampiyonası 2017 tanıtım filminde uzaylılar kullanıldı. 6-12 Şubat tarihlerinde düzenlenecek dünya kupası için hazırlanan tanıtım filminde sadece dünyalılar değil uzaylıların da bu turnuvaya ilgi göstereceğine değinilmiş ve turnuvaya dikkat çekmek için “uzaylı” konsepti seçilerek, herkes Bursa’ya şampiyonları izlemeye geliyor algısı yaratılmış.

Kolay görünse de fizik olarak çok gayret gösterilmese de tamamen zekaya dayalı bir oyun olan bilardo; matematik, geometri, fizik bilgisi ve tam konsantrasyon isteyen bir spor.

İnfiniti Medya’nın hazırladığı tanıtım filmi çok beğeni topladı. Sıradışı bir kurgu ile İnfiniti Medya Bilardo sporuna değer katarken tanıtım filminde

Bursa’nın kültür ve turizm öğeleri bilardo sporunun unsurlarıyla birlikte sunuluyor. Uygarlıklar beşiği Anadolu’nun cennet köşelerinden Bursa’yı ve bilardoyu anlatan tanıtım filmi bilardo federasyonunun resmi sayfasından paylaşılırken, spor kanalları da yayınlamaya başladı. Film ayrıca 24 ülkeden gelen sporcular için turnuvanın açılış seramonisinde de gösterilecek.

BURSA UZAYLI BİLARDO TANITIM FİLMİ İZLE DENİLDİ
Uzaylılar Bursa’ya geliyor bilardo izleyecek!.. Türkiye Bilardo Federasyonu’nun 2017 Dünya Kupası tanıtım filmini hazırlayan kreatif stüdyo, Infiniti Medya’nın Yönetmeni Sinan Kaçar DHA’ya konunun çıkış noktasını şöyle anlattı:

“Tanıtım filminde dünyaya yaklaşan bir uzay gemisi görülüyor. Uzaylılar bütün dünyada, bu şampiyonaya katılacak bilardonun en büyük isimlerini yaşadıkları memleketlerinde arıyorlar. Fakat bulamıyorlar. Sonunda uzaylıların biri Bursa’da gerçekleşecek olan şampiyonayı fark ediyor. O yüzden arayışlarını Bursa’ya yönlendiriyorlar. Ve tüm oyuncuların Bursa’da olduğunu fark ediyorlar. Final sahnesinde, uzaylıların dünyanın en büyük oyuncularını izlemek için Bursa’ya indiği görülüyor. Herkes Bursa’ya şampiyonları izlemeye geliyor fikrini anlatmaya çalıştık.”

İlginizi Çekebilir

Beşiktaş’ta Santos kovuldu

Beşiktaş teknik direktöre Santos’un görevine son verildi. Teknik Direktör Fernando Santos’la yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Santos’a …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting