Ana Sayfa / Gündem / Canı Bayern Münih Borussia Dortmund maç sonucu

Canı Bayern Münih Borussia Dortmund maç sonucu

Almanya canlı maç yayınları ve Bayern Münih’in Dortmund canlı yayını saati ve maçın sonucu an be an sitenizde olacak. Canlı maçlar 31 Mart 2018 ve Bayern Münih’in maçı saati cumartesi. Bayern Münih Borussia Dortmund maçı ile bu akşam heyecan dolu bir mücadele sahne alacak. Spor severler için müjdeli haber ise Spor Arena’dan geldi. Bu akşam oynanacak dev karşılaşma Spor Arena ve Hurriyet.com.tr’den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Peki Bayern Münih Borussia Dortmund karşılaşması saat kaçta başlayacak. İşte dikkat çeken istatistikler ve karşılaşmanın yayın bilgileri.

Canlı maç Cumartesi 31 Mart ve saatleri. Almanya Bundesliga maçları canlı yayını ve Bayern Münih Borussia Drotmund maçının saati ve canlı yayın kanalı. Bayern Münih Borussia Dortmund karşılaşması ile bu akşam Bayern Münih’in Şampiyon olma ihtimali bulunuyor. Bayern Münih üst üste 6. toplamda 27. lig şampiyonluğunu ilan edebilecek mi?

Schalke, evinde Freiburg’a takılır, Bayern Münih de Dortmund’u yenerse, son 8 şampiyonluğunu deplasmanda ilan eden Bayern Münih, 2005’te açılan Allianz Arena’da bu mutluluğu ilk kez yaşayacak.

BAYERN MÜNİH BORİSSİA DORTMUN MAÇ SONUCU NE OLUR?

Bayern Münih sahasında oynadığı 13 karşılaşmada 11 galibiyet, 2 beraberlik alarak 35 puan topladı. Ayrıca Bayern Münih şuana kadar evin hiç mağlubiyet yüzü görmedi. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 40 atan Bayern, kalesinde sadece 9 gol gördü. Artı 31 averajı ile sahasında gösterdiği performans dikkat çekiyor.

Borussia Dortmund deplasmanda oynadığı 13 karşılaşmada 6 galibiyet, 5 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak konuk olduğu deplasman karşılaşmalarında 23 puan topladı. Bayern Münih ve Schalke’nin ardından Borussia Dortmund en iyi deplasman performansı gösteren 3. ekip. Bu karşılaşmalarda 22 gol atan Borussia, kalesinde 14 gol gördü.
Spor Arena, Bundesliga’daki büyük çekişmelere sahne olan maçları naklen yayınlamıştı…

Bu hafta da Bayern Münih’in Bundesliga’da cumartesi saat 19.30’da kendi sahasında Borussia Dortmund ile oynayacağı karşılaşma hurriyet.com.tr ve Spor Arena’dan HD kalitesinde naklen yayınlanacak.

İlginizi Çekebilir

Seferberlik ve savaş hali ne demek, yönetmeliği

Seferberlik savaş hali ne demek ne anlama gelir. Seferberlik Savaş Hali yönetmeliği savaş çıkacak anlamına …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting