Ana Sayfa / Kadınca / Will Smith, Robot Sophia’ya asıldı

Will Smith, Robot Sophia’ya asıldı

Robot Sophia ile Will Smith’in muhabbet videosu rekor kırıyor. İlk vatandaşlık alan insansı robot Sophia, ünlü oyuncunun asılmasına karşılık vermedi. Suudi Arabistan’ın vatandaşlık verdiği insansı Robot Sophia’nın, dünyaca ünlü Hollywood yıldızı Will Smith ile baş başa sohbeti büyük ilgi çekti. Smith, kendine ait YouTube kanalında yayınladığı videoda Sophia ile “flörtleşiyor.”

Robot Sophia, Will Smith’in konuğu oldu. Ünlü aktör Will Smith, robot Sophia’ya kur yapmaktan geri kalmadı o anları da video paylaşım sitesinden yayınladı. Ünlü aktör Will Smith’in Youtube kanalında yayınlanan videoda Sophia ‘rahat tavırlarıyla’ dikkat çekti. 21 yıllık evli Hollywood yıldızının flört ‘taktiklerini’ demode bulan Sophia, videonun başında Smith’in uzattığı kadehi de geri çevirmeyi ihmal etmedi.
Sophia, ufak şakalar yaparak ortamı ısıtmayı deneyen ünlü oyuncuyu “Şaka yapmak, akıl dışı bir insan davranışıdır” diyerek tersledi.

Smith, “Robotların en sevdiği müzik türü ağır metaldir” diyerek Sophia’yı güldürmeye çalışsa da yanıt olarak robotun uyuma taklidi yapan suratıyla karşılaştı.
Aynı zamanda Suudi Arabistan ‘vatandaşı’ da olan Sophia, 19 Nisan’da Türkiye’ye gelecek.

İlginizi Çekebilir

Temmuz’da emekliye yüzde 13 zam

Emekliler temmuz 2024 enflasyon farkı olarak yüzde 13.6 zam alacak. emekli temmuz zammı belli oldu. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting