Ana Sayfa / Spor / Canlı Antalyaspor-Göztepe izle

Canlı Antalyaspor-Göztepe izle

Antalyaspor-Göztepe maçı saat kaçta., hangi kanalda canlı ve Antalyaspor-Göztepe maçı kaç kaç biter kim yener, takımların kadroları ve maçla ilgili tüm ayrıntılar. Antalyaspor, Süper Lig’de yeni sezonu Göztepe maçıyla açıyor. Akdeniz ekibi, ev sahibi avantajını kullanıp 3 puanı hanesine yazdırmak istiyor. Ligde son 4 yılda çıktığı ilk hafta maçlarında yalnız tek galibiyet alabilen Göztepe ise bu sefer iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Peki, Antalyaspor – Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.

Canlı Antalyaspor-Göztepe izle, maç kaç kaç biter kim kazanır sorusu. Süper Lig. 1. Hatfa maçları ve maç sonuçları ile maçların geniş özeti, golleri ve puan durumu artık anlık sitenizdee olacak. Antalyaspor ile Göztepe, Süper Lig’de 2021/22 sezonunun ilk haftasında galibiyet için kozlarını paylaşacak. Süper Lig’in açılış haftalarında oynadığı son beş iç saha maçını kaybetmeyen Antalyaspor (3G 2B), bu karşılaşmaların tamamında kalesini gole kapattı. Göztepe ise ligde son 4 yılda çıktığı ilk hafta maçlarında yalnız tek galibiyet alabildi. İzmir temsilcisi, yalnız geçen sezon ilk sınavda Denizlispor ‘u 5-1 yenebildi. Tam kadro maça çıkacak olan iki takım da yeni sezona galibiyetle başlayıp moral depolamak istiyor.
Antalyaspor – Göztepe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

ANTALYA-GÖZTEPE MAÇI NE OLUR, KAÇ KAÇ BİTER

15 Ağustos Pazar günü Antalya Stadı’nda oynanacak Antalyaspor-Göztepe maçını Yasin Kol yönetecek. Saat 21.45’te başlayacak ve beIN Sports 2’den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Açılış maçlarında zorlanıyor

Göztepe, 2019-2020 sezonunda yine Antalyaspor’a iç sahada 1-0 yenilirken, 2018-2019 sezonunda Yeni Malatyaspor’la evinde oynadığı açılış karşılaşmasını 3-1 kaybetti. Sarı-kırmızılı ekip Süper Lig’e 14 yıl sonra döndüğü 2017-2018 sezonunda Fenerbahçe ‘yle ilk hafta 2-2 berabere kaldı.

Yıllar sonra ilk kez bu sezon lige deplasmanda başlayacak Göztepe, Antalyaspor’u yenerek maratona moralli bir giriş yapmayı hedefliyor. Sezon öncesi dış transferde Tijanic, Arslanagic, Baku, Lourency, Şefik, Kahraman ve Atakan Rıdvan’la sözleşme imzalayan, Şefik’i alır almaz kiralık yollayan sarı-kırmızılılar bu hafta transferde hamle yapmayıp lige odaklanacak. Göztepe, takımın ilk haftalardaki performansına göre transferde adım atacak.

İlginizi Çekebilir

Beşiktaş-Trabzonspor Kupa Finali oynayacak

Trabzonspor, Karagümrük’ü yenerek Ziraat Türkiye kupasında Beşiktaş’ın rakibi oldu. Türkiye Kupası’nı gözüne kestiren Trabzonspor, yarı …

Sınırsız Hosting