Ana Sayfa / İlginç / Canlı Başakşehir-Beşiktaş maçı izle

Canlı Başakşehir-Beşiktaş maçı izle

Başakşehir-Beşiktaş canlı maçı izle saati ve maçın ayrıntıları. Beşiktaş, Başakşehir deplasmanından 3 puan alarak liderliğini sürdürmek istiyor Süper Lig’de. Başakşehir, Beşiktaş’ı yenerek üst sıralara doğru tırmanmak ve düşme hattından kurtulmanın peşinde. Aykut kocam ile sergen yalçın arasında galip kim gelecek tartışması yaşanabilir 

Canlı maç izle Baxşakşehir-Beşiktaş maçının tüm ayrıntıları canlı maç linkleri ve maçın canlı anlatımı. Süper Lig Cumartesi canlı maç programı ve Beşiktaş’ın maçı bilgileri.

BEŞİKTAŞ LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Başakşehir, Süper Lig’in 30. haftasında yarın sahasında Beşiktaş ile karşılaşacak. Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak karşılaşmayı, hakem Cüneyt Çakır yönetecek.
Son şampiyon olarak başladığı sezonda beklentinin dışında olumsuz bir performansa imza atan Medipol Başakşehir, ligde 10 maç sonra geçen hafta Gençlerbirliği’ne karşı galibiyet aldı.

BAŞAKŞEHİR DÜŞME HATTINDAN ÇIKMAK İSTİYOR

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki turuncu-laciverti ekip, haftaya 29 puanla 16. sırada giriyor.

HER İKİ TAKIMDA EKSİKLER VE SAKATLAR

Medipol Başakşehir, Beşiktaş karşısında birçok oyuncusundan yararlanamayacak.

İstanbul temsilcisinde sakatlıkları süren Nacer Chadli, Junior Caiçara, Bolingoli, Fredrik Gulbrandsen, Mahmut Tekdemir, Junior Fernandes ve Leo Duarte, Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

Beş futbolcu sarı kart ceza sınırında

Medipol Başakşehir’de beş futbolcu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

Turuncu-lacivertlilerde üçer sarı kart gören Enzo Crivelli, Alexandru Epureanu, Ömer Ali Şahiner ve Danijel Aleksic sarı kart görmeleri halinde Denizlispor karşısında forma giyemeyecek. Sarı kart ceza sınırında bulunan Mahmut Tekdemir ise sakatlığı nedeniyle Beşiktaş maçında oynayamayacak.

İlginizi Çekebilir

Kedi çiçeği gerçek mi?

Kedi çiçeği var mı, kedi çiçeği nerede yetişiyor soruları. çiçekler ve ilginç  bitkiler. kedi Çiçeği …

Sınırsız Hosting