Ana Sayfa / Genel / Canlı Bayern Dortmund maçı kanalı 8 Nisan

Canlı Bayern Dortmund maçı kanalı 8 Nisan

Almanya Bayern Münih Borissia Dortmund maçının sonucu ve canlı yayını bugün saat kaçta haberimizde. Almanya Bundesliga’da Bayern Munih-Borussia Dortmund ile 28. hafta mücadelesinde karşı karşıya gelecek. Bayern Munih Borussia Dortmund (Bayer-Dortmund) maçı hangi kanalda saat kaçta?

Canlı Bayern Dortmund maçının kanalı ve saati bugün. Canlı maç izle. Şifresiz maç yayını 8 nisan. Almanya canlı maçlar ve sonuçları sitenizde olacak. Almanya Bundesliga’da ikinci mağlubiyetini geçen hafta alan Bayern Munih 28. hafta maçında Emre Mor ve Nuri Şahin’in formasını giydiği Borussia Dortmund ile karşılaşacak. En yakın rakibi Leipzig’e 10 puan fark atan Bayern rakibini eli boş göndermenin ve ilk yarıdaki maçın rövanşını almanın hesaplarını yapıyor. Şampiyonlar Ligi’ne direk katılmak isteyen Borussia Dortmund ise rakibini bu kez deplasmanda devirmek istiyor.

Bayern-Dortmund maçı hangi kanalda saat kaçta?

Allianz Arena’da bugün saat 19:30’da başlayacak mücadele Eurosport 2’den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı-grafikli anlatımı fanatik.com.tr’de olacak.

MUHTEMEL 11’LER

Bayern Munih: Ulreich, Lahm, Boateng, Hummels, Alaba, Alonso, Vidal, Robben, Alcantara, Ribery, Lewandowski

Borussia Dortmund: Bürki, Piszczek, Sokratis, Bartra, Schmelzer, Weigl, Pulisic, Kagawa, Castro, Dembele, Aubameyang

İlginizi Çekebilir

Fabrikada toplu ilişki

1 kadın 3 erkek toplu ilişki sırasında yakalandı fabrikada. Toplu ilişkinin yaşandığı Kocaeli’deki fabrika. Kocaeli’de …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting