Ana Sayfa / Genel / Canlı Trabzon Beşiktaş maç kanalı ve sonucu

Canlı Trabzon Beşiktaş maç kanalı ve sonucu

Trabzonsponr Beşiktaş maçının sonucu ve golleri maçın canlı yayınını ardından sitenizde olacak 8 nisan 2017. Canlı Trabzonspor Beşiktaş maçının şifresiz internet yayını ve siteler canlı maç yayını. Trabzon’da derbi saati ve maçın canlı yayın anlatımı. 

Süper Lig 27. hafta maç sonuçları ve canlı yayın maçlar Trabzonspor Beşiktaş maçının canlı anlatımı ve maç sonucu. Bir tarafta Süper Lig’in zirvedeki takımı Beşiktaş, diğer tarafta ikinci yarının lideri Trabzonspor… Kurt hocaların ve yıldızların müthiş kapışması ligin kaderini belirleyecek. Karadeniz bu gece, sezonun sonucu en çok merak edilen maçlarından birine ev sahipliği yapacak… 2017’ye yeni kadrosuyla müthiş bir giriş yapıp hiç kaybetmeyen ve bu formuyla 2. yarının lideri olan Trabzonspor’un rakibi Beşiktaş! Trabzonspor’un rakibi son şampiyon ve lider. Beşiktaş’ta da tablo farksız… Şenol Güneş ve öğrencileri, takipçileri Başakşehir ile Galatasaray’ın kapışacağı haftada kazanıp zirvede rahatlamanın hesabını yapıyor, 1 değil 3 puan istiyor.

TRABZONSPOR BEŞİKTAŞ CANLI MAÇ 8 NİSAN 2017

‘Dik oyunla’ seriye devam konusunda kararlı olan Ersun Yanal ve yıldızları, sahaya ideal kadrosuyla çıkacak. Daha da önemlisi Medical Park’ın atmosferi olacak. Tüm biletler bitti, Trabzon’da 40 bin ile taraftar rekoru kırılacak.

Siyah-Beyazlılar’ın yıldızları çok formda. Talisca ve Aboubakar gibi flaş oyuncularıyla özel olarak ilgilenen Kartal’ın deneyimli hocası, zor deplasmana rağmen kendi oyun planlarından hiç taviz vermemekte çok kararlı. Özetle bu gece sezonun maçı olmaya aday.

Trabzonspor-Beşiktaş maçı hangi kanalda ne zaman saat kaçta?

Şenol Güneş Medical Park Arena’da oynanacak ve bu akşam saat 19.00’da oynanacak. Dev mücadele beIN SPORTS 1’den canlı olarak ekranlara gelecek. Ayrıca maçın canlı-grafikli ve spikerli anlatımı fanatik.com.tr’de olacak.

İlk yarıda iki takım arasında Vodafone Arena’da oynanan karşılaşmayı Beşiktaş 2-1’lik skorla kazanmayı başarmıştı.

Bordo-mavili takımda ise Dame N’Doye son oynanan Çaykur Rizespor maçında kart gördüğü için Beşiktaş maçında cezalı duruma düştü. Trabzonspor’da N’Doye dışında eksik ya da sakat futbolcu bulunmuyor.

Beşiktaş’ta Gençlerbirliği maçında gözünden yaralanan kaleci Fabri’nin Trabzonspor’a karşı forma giymesi bekleniyor. Siyah-beyazlı takımda Vincent Aboubakar’ın cezası bitti. Golcü futbolcu Trabzon’a karşı forma giyebilecek.

Muhtemel 11’ler;

Trabzonspor:
Onur
Mas
Durica
Uğur
Pereira
Onazi
Okay
Castillo
Olcay
Yusuf Yazıcı
Rodallega

Beşiktaş:
Fabri
Gökhan Gönül
Marcelo
Tosiç
Adriano
Quaresma
Atiba
Oğuzhan
Talisca
Babel
Aboubakar

27. hafta maçları öncesi Beşiktaş 58 puanla liderlik koltuğunda otururken, son 10 lig maçında mağlup olmayan Trabzonspor ise 44 puanla beşinci sırada yer alıyor.

Ve sahne Aboubakar’ın…

Süper Lig’in 25. haftasında Beşiktaş’ın Antalyaspor’a konuk olduğu mücadelede ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan atılan Vincent Aboubakar, cezasından dolayı takımının Gençlerbirliği mücadelesinde görev yapamamıştı. Bu karşılaşmayla birlikte cezasını tamamlayan Aboubakar, bu akşamki Trabzonspor karşılaşmasıyla formasına geri dönecek. Üst üste gördüğü kırmızı kartlar yüzünden takım arkadaşları ve hocası Şenol Güneş’ten özür dileyen ek olarak antrenmanlardaki hırslı görüntüsüyle alkış toplayan 25 yaşındaki oyuncu, bu akşam Beşiktaş’ın en önemli hücum silahı olacak. Kara Kartal’da çıktığı 19 lig maçında 6 gol ve 1 asistlik performans sergileyen Aboubakar, bu akşam takımına 3 puanı getiren isim olabilmek için çaba gösterecek.

Cenk, lyon’a saklanacak

Lyon’la oynanacak UEFA Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçında Vincent Aboubakar’ın kart cezalısı olmasını göz önünde bulunduran teknik direktör Şenol Güneş, bu akşamki mücadelede Cenk Tosun’u yedekte bekletecek. Kayınpederinin ölümü sebebiyle moralsiz olan Cenk, Lyon maçında ilk 11’de sahaya geri dönecek.

Fabri kalede olacak

Beşiktaş’ın Gençlerbirliği’yle oynadığı son lig mücadelesinde sol gözüne top gelen Fabri’nin tedavisi tamamlandı. İspanyol file bekçisi, Medical Park Arena’da oynanacak karşılaşmada kalede olacak.
Cezalı N’Doye’un yokluğunda Trabzonspor’un Beşiktaş önündeki gol silahı olacak Kolombiyalı yıldız Hugo Rodallega, Siyah-Beyazlı ekibi gözüne kestirmiş durumda.
Cezalı N’Doye’un yokluğunda Trabzonspor’un Beşiktaş önündeki gol silahı olacak Kolombiyalı yıldız Hugo Rodallega, Siyah-Beyazlı ekibi gözüne kestirmiş durumda.

Daha önce Akhisar Belediyespor formasıyla Kartal’a karşı 3 maçta forma giyen Rodallega, 23 Nisan 2016’da 3-3 sona eren mücadelede Beşiktaş ağlarına 3 gol birden bırakmıştı. Yanal’ın forvet hattında tüm planlarını üzerine kurduğu 31 yaşındaki oyuncunun, son idmanda moralinin oldukça yüksek olduğu, geçen sezonki hat-trick başarısını bir kez daha tekrarlamak için sahada olacağı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting